nora floorings systems Suomi - Tutustu nora ® kumilattiapäällyste -ratkaisuihin – me luomme innovatiivisia kumilattiapäällyste –ratkaisuja terveydenhuoltoon, kulutukseen, teollisuuteen & muihin julkisiin tiloihin. Kumilattiapäällysteiden markkinajohtaja
Divider Line

LATTIAPÄÄLLYSTE SINUN MAAILMAASI

Jo yli 65 vuoden ajan nora® -kumilattiapäällysteet ovat vastanneet tilojen yksilöllisiin tarpeisiin maailmanlaajuisesti. Ergonominen, ääntä vaimentava, helppo puhdistaa ja askelvarma lattiapäällysteemme vastaa moniin työympäristössä kohtaamiisi päivittäisiin haasteisiin. nora® -lattiapäällysteiden avulla voit luottaa siihen, että tilasi ilme pysyy kauniina vuosikymmenien ajan. Viihtyisämpi, turvallisempi ja hiljaisempi ympäristö jokaisella askeleella. Tämä lattiapäällyste on tehty Sinun maailmaasi varten.

Kuka on nora?

nora systems on kumilattiapäällysteiden ja -lattiapäällystejärjestelmien markkinajohtaja. Innovaatiovoimalla ja ”made in Germany” -laadulla yritys tukee tuotteineen ja palveluineen arkkitehtejä, suunnittelijoita, rakennuttajia sekä asentajia luomaan terveellisiä ja esteettisiä sisätiloja.

Vuoteen 2007 saakka yritys kuului Weinheimer Freudenberg -konserniin ja tunnettiin nimellä Freudenberg Bausystem KG. Vuosikymmenien kumilattiapäällysteiden ja kenkäkomponenttien kehitys on lyönyt leimansa. Freudenberg-konsernin myytyä yrityksen vuonna 2007 se kuuluu nyt saksalaiseen hankintayhteenliittymään.

Yritys työllistää tällä hetkellä yli 1 100 työntekijää, jotka tuottivat vuonna 2016 yli 221,1 miljoonaa euroa. Weinheimin pääpaikassa työskentelee nykyään noin 850 työntekijää, se on samalla kehitys- ja tuotantopaikka sekä johdon kotipaikka.

Maailmanlaajuisesti nora systems toimii 80 maassa, joista 15 on oma myyntiyhtiö. Sisäinen nora academy varmistaa yhtenäisen yritys- ja tuotetietouden.

 
 
Kestävän kaunis

Kohteen ja toimintojen vaatimukset määrittävät oikean kumilattiapäällysteen valinnan. Klassikot, kuten pyöreä kohokuvioinen 926 kuuluvat jo vuosikymmeniä mm. Frankfurtin lentokentän yleisilmeeseen, mutta erottuvat myös edukseen jäähallien käytävillä ja pukutiloissa kestävyytensä ansiosta. Viehättävä kuosi tai inlay-kuviot korostavat tilaa. Apuna suunnittelussa voi käyttää noran tilasuunnitteluohjelmaa.

Huolellisesti valittu

nora-lattiapäällysteet ovat valmistettu kumista. Siksi ne eivät sisällä PVC-pehmittimiä eikä klooriorgaanisia yhdisteitä, joita PVC-materiaaleissa esiintyy. Lisäksi asetamme käytettävän kumin laadulle useita ekologisia vaatimuksia, jotka vain muutamat toimittajat pystyvät täyttämään. Käytämme ainoastaan parhaita kumilaatuja. Meille on tärkeää, että toimittajamme on sertifioitu kansainvälisten normien ISO 9000 ff ja ISO 14001 mukaan. Raaka-aineiden sisäistä tarkastusta täydennetään vielä riippumattomien instituuttien säännöllisillä tarkastuksilla.

Made in Germany

nora-lattiapäällysteet valmistetaan Saksassa. Käytetyt tuotantoprosessit vastaavat tiukkoja vaatimuksia ja täyttävät maailmanlaajuisesti korkeimmat standardit. Yritys on lisäksi sertifioitu kansainvälisten normien kuten ISO 9001 (laadunhallinta) ja ISO 14001 (ympäristöhallintajärjestelmä) mukaan.

nora-kumilattiapäällysteen perustan muodostavat korkealaatuiset teollisuus- ja luonnonkumilaadut. Lisänä tulevat mineraalit, joita saadaan pääasiassa luonnollisista esiintymistä, sekä ympäristöystävälliset väripigmentit.

Ympäristömerkki & kumppanuudet

Otamme vastuumme ympäristöstä ja yhteiskunnasta erittäin vakavasti. Todisteena tästä, erilaiset riippumattomat laitokset ovat myöntäneet meille sertifikaatteja ja palkintoja.

nora-kumilattiapäällysteet valmistetaan moderneimmissa tuotantolaitoksissa. Tuotantoprosessin aikana pyritään jatkuvasti resurssien minimointiin.

Prosessiemme tavoitteena on kuormittaa ihmisiä ja ympäristöä mahdollisimman vähän. Siksi esimerkiksi tuotantojätteet käytetään uudelleen, pakkausmateriaalit valitaan ympäristö huomioon ottaen ja puretut lattiapäällysteet voidaan uusiokäyttää.

Tavoitteena terveellinen sisäilma

Hyvä sisäilma tarkoittaa hyvää ilmalaatua, optimaalisella tasolla olevaa lämpötilaa, ilman riittävää vaihtuvuutta ja epäpuhtauksien minimointia. Huono sisäilma vähentää viihtyisyyttä, alentaa työtehoa, ja pahimmillaan jopa sairastuttaa vakavasti.

Rakennusmateriaaleista erityisesti lattiamateriaalit ovat suurina pintoina huoneissa keskustelun kohteena mahdollisten päästöjen lähteinä. Rakennus- ja sisustusmateriaaleista, maaleista, tekstiileistä sekä pesuaineista voi syntyä sisäilmaan haitallisia VOC-päästöjä. Erityisesti aluslattian kosteuden on todettu olevan määräävä tekijä päästöjen kasvamiseen. Suurina pitoisuuksina VOC-yhdisteet voivat aiheuttaa terveyshaittoja.

Kulutuskestävä ja turvallinen nora-kumilattiapäällyste on PVC-vapaa, eikä sisällä pehmittimiä (ftalaatit) eikä haitallisia halogeeneja (kloori). Useat erilaiset päällysteillemme myönnetyt sisäilmasertikaatit todentavat nora-päällysteiden täyttävän tiukat ympäristö-, terveys- ja käyttöominaisuuksia koskevat vaatimukset. Kotimainen M1 sertifiointi on yksi niistä ja auttaa osaltaan tunnistamaan tutkitusti turvallisia rakennusmateriaaleja.

Markkinasegmenttimme

Jokainen projekti on erilainen, sillä erilaiset rakennukset määrittävät tuotteidemme malleihin ja teknisiin ominaisuuksiin kohdistuvat vaatimukset. Kuten myös asiakkaidemme innovatiiviset ideat.

Kaksi tuoteryhmää – rajattomat mahdollisuudet

Oikealla lattiapäällysteellä tilan yhdistäminen sen toimintoihin on mahdollista. Molempien nora-tuotelinjojen yli 300 väri-, malli- ja pintavaihtoehtoa avaavat runsaan suunnittelumahdollisuuksien kirjon moderneihin ja terveyttä ylläpitäviin sisätiloihin. Runsas, lattiapäällysteille tarkoitettu lisävarusteohjelma täydentää nora-valikoiman. nora-kumilattiapäällysteissä ei käytetä PVC:tä, pehmittimiä (ftalaatteja), halogeeneja (esim. klooria) eikä orgaanisia klooriyhdisteitä.

norament®-laatat

Klassinen kumilattiapäällyste on vakuuttava kestävän laadun ja erinomaisen toiminnallisuuden yhdistelmä. Korkealla paineella puristetuissa laatoissa on erittäin tiivis, suljettu pinta. Tästä johtuen ne kestävät äärimmäisen hyvin kulutusta ja tekevät puhdistuksesta nopeaa ja helppoa.

noraplan®-vuodat

noraplan®-lattiapäällysteet ovat saatavissa rullina ja laattoina monissa malleissa ja väreissä tarjoten lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Tuotevalikoima koostuu kahdeksasta eri mallista.

Porraspäällysteet

Porraskäytävien yksilöllliset vaatimukset täytetään parhaiten kattavilla järjestelmäohjelmillamme, räätälöidystä norament®-porraspäällysteestä, jossa on intergroitu valmiiksi muotoiltu askelkulmalista, nousuosa ja askeltaso, yksilöllisiin portaiden kulmien, askelkulmalistojen ja integroitujen turvaraitojen yhdistelmiin. Järjestelmävalikoimamme täydentävät värisovitetut jalkalistaratkaisut, saumausmassat, hitsauslangat ja asennusmateriaalit.

Erityislattiapäällysteet

Olemme kehittäneet erityislattiapäällysteitä alueille, jotka ovat erityisten teknisten standardien ja vaatimusten alaisia. Näitä ovat mm. akustiset päällysteet, joiden iskujen äänenvaimennuksen parannusindeksi on 20 dB, ja joilla on sähköstaattisesti vaimentavia tai johtavia ominaisuuksia, tai erikoisratkaisut jäähalleihin, golftiloihin ja paljon muuta. Tutustu mallien ja vaihtoehtojen valikoimaan seuraavilla sivuilla.

nora® nTx

Tehdasasennetun tehokkaan liiman ansiosta nora® nTx on yhtä yksinkertainen kuin se on nerokaskin. Lattiapäällyste voidaan asentaa muutamalla yksinkertaisella vaiheella siististi ja turvallisesti ja sitä voidaan käyttää välittömästi. Se voidaan asentaa kaikille tavallisille betoni- tai sementtipinnoille sekä suoraan olemassa olevan lattiapäällysteen päälle. Edes korkeat kosteusjäämät päällysteessä eivät ole ongelma nora® nTx:lle.

Kuljetus

Riippumatta siitä, kuljetaanko bussilla, junalla tai laivalla tai työskennelläänkö porauslautalla usean kuukauden ajan – nora-lattiapäällysteet pitävät sinut turvallisesti pystyssä joka päivä. Matkustajien turvallisuus ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Huolellisesti valitut rakennusmateriaalit ovat tärkeä osa tätä tavoitetta. Yhdessä kokeneiden suunnittelijoiden ja käyttäjien kanssa suunnittelemme kestäviä, korkean suorituskyvyn lattiapäällysteitä, joiden muotoilu ja tiukat tekniset ominaisuudet tekevät niistä ensimmäisen vaihtoehdon alueille, joilla käyttö on erittäin intensiivistä.

Lattiapäällysteiden lisävarusteet

Kumista valmistettu, nora®-lattiapäällysteille sovitettu lisävarustevalikoima vakuuttaviin visuaalisiin ja toiminnallisiin ratkaisuihin. Materiaalit ovat iskunkestäviä, ne eivät sisällä pehmennysaineita ja säilyttävät toimintavarmuutensa pitkään.

Inlayt

Luo ainutlaatuisia muotoilumaailmoja – haluamiesi inlay-vaihtoehtojen avulla nora-kumilattiapäällysteet antavat sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia muotoilumaailmoja – mielesi mukaan inlay-vaihtoehtojen avulla, jotka pohjaavat kuvioihimme tai yhdistelmiimme. nora-kumilattiapäällysteiden trendikkäiden värien ja mallien laaja valikoima mahdollistaa monenlaisen käytön. Lattiapäällysteet ovat tärkeä osa älykästä tilasuunnittelua. Ne tuovat tilaan persoonallisuutta ja täyttävät sen elämällä.

Kohokohdat ja lehdistö

Teaser_InteriorDesignStudio_generalV2_600x450

Interior Design Studio

Suunnittele virtuaalinen kuva teistä ihanteellisesta tilasta. Voit avata Interior Design Studio -ohjelman koko näytöllä napsauttamalla tätä.

Aloita nyt

Kohokohdat & Paina |  Näytä kaikki

New colours and new design for the nora bestseller  

14. tammikuuta 2019
Saksa | Tuotteet

Bestseller in a new guise: With a revised design and colour spectrum as well as an additional surface structure, the noraplan signa rubber flooring from nora systems will be presented for the first time at the BAU 2019.

 
Projektin viitteet |  Näytä kaikki

Bodleian Library, Oxford University 

Yhdistynyt kuningaskunta (Oxford)

The Bodleian is the first library for Oxford University, opened in 1602 for the academics of the university it is one of the oldest libraries in Europe and now contains over 11 million books and manuscripts.

 
Projektin viitteet |  Näytä kaikki

Rotterdam University of Applied Sciences  

Hollanti (Rotterdam)

Future-proof education in a sustainable building. In addition to the sleek design, the design has a sustainable character. The new building of Rotterdam University of Applied Sciences has been built according to BREEAM-NL and the ‘Frisse Scholenconcept’, building with low-emission building materials.

 

nora-lattian asennus ja hoito

nora-lattiapäällysteiden asennusohjeet ja asennukseen tarvittavat työkalut näet täältä. Arkkitehdeille ja suunnittelijoille on ladattavissa esim. työohjeita. Kaikille käyttäjille on saatavilla tietoa mm. siitä, milloin saumojen hitsaaminen on tarpeellista ja milloin ei.

Latauskeskus

Yrityksen esitteet
Ympäristö esitteet
Tuotteet
Markkina-segmentit
Sertifikaatit
NCS-koodaukset
Tekniset tiedot tuotteet
Tekniset tiedot asennusmateriaalit
Asennusohjeet
Puhdistusohjeet
Suoritustasoilmoitus
Alueelliset viitteet

Paikallinen yhteyshenkilösi

 

Finland | Tampere

nora flooring systems Oy

Pinninkatu 53 C
33100 Tampere, Finland

(+358) 3 / 271 0600
(+358) 3 / 271 0650

 

kaikki yhteystiedot maailmanlaajuisella sivustolla >

 

Tämä saattaa kiinnostaa sinua

Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin