nora floorings systems Suomi - Tutustu nora ® kumilattiapäällyste -ratkaisuihin – me luomme innovatiivisia kumilattiapäällyste –ratkaisuja terveydenhuoltoon, kulutukseen, teollisuuteen & muihin julkisiin tiloihin. Kumilattiapäällysteiden markkinajohtaja
Divider Line

nora systems – korkealaatuisen kumilattiapäällysten asiantuntija. 

Vuodesta 1950 alkaen nora® -kumilattiapäällysteet ovat vastanneet lukemattomien projektien yksilöllisiin vaatimuksiin maailmanlaajuisesti. Vuodesta 2018 olemme osa Interface perhettä. Lattiapäällysteemme ovat ergonomisia, ääntä vaimentavia, helppoja puhdistaa ja mittansa pitäviä sekä vastaavat moniin erilaisten työympäristöjen päivittäisiin haasteisiin. nora® -lattiapäällysteet ovat niin kestäviä, että voit luottaa siihen, että tilojesi ilme pysyy kauniina vuosikymmenien ajan. Viihtyisämpi, turvallisempi ja hiljaisempi ympäristö jokaisella askeleella. Korkealaatuinen lattiapäällyste vastaa kaikkiin tarpeisiin.

Mikä on nora?

nora systems on kumilattiapäällysteiden markkinajohtaja. Innovaatiot ja saksalainen laatu takaavat korkealaatuiset tuotteet ja palvelut asiakkaille, arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille sekä asentajille. 

nora systemsin tarina alkoi vuonna 1938 Weinheimissa kengänpohjien tuotannolla. Vuonna 1950 alkoi Weinheimer Freudenberg -konsernissa kumilattiapällysteen menestystarina. Vuonna 2007 nora systems irtautui Freudenberg-konsernista. Interface Inc., Atlanta (USA) osti nora systemsin vuonna 2018. Interface on maailman johtava modulaaristen tekstiililaattojen valmistaja.

Tällä hetkellä nora työllistää  yli 1.100 työntekijää maailmanlaajuisesti. Weinheimissa sijaitsee pääkonttori, tuotantolaitos, kehitysyksikkö, varastot ja hallinto-osastot. 

 
 
Kestävän kaunis

Kohde ja vaatimukset määrittelevät oikean kumilattiapäällysteen valinnan. Klassikot, kuten pyöreä kohokuvioinen 926 kuuluvat jo vuosikymmeniä mm. Frankfurtin lentokentän yleisilmeeseen, mutta erottuvat myös edukseen jäähallien käytävillä ja pukutiloissa kestävyytensä ansiosta. Viehättävä kuosi tai inlay-kuviot korostavat tilaa. Apuna suunnittelussa voi käyttää noran Spatial Planning Program tilasuunnitteluohjelmaa – tai päällystehakua oikean lattiapäällysteen valintaan.

Huolellisesti valittu

nora-lattiapäällysteet ovat valmistettu korkealuokkaisesta kumista. Nora kumilattiapäällystet ovat PVC-vapaita eivätkä sisällä muovin pehmittimiä. 

Lisäksi asetamme käytettävän kumin laadulle useita ekologisia vaatimuksia, jotka vain muutamat toimittajat pystyvät täyttämään. Käytämme ainoastaan parhaita kumilaatuja. 

Noran toiminta on kansainvälisesti sertifioitua kuten ISO 9001 ( laadunhallinta) ja ISO 14001 (ympäristöjärjestelmä). Näiden standardien mukaan valitsemme myös kumppanimme ja toimittajamme. 

Made in Germany

nora-lattiapäällysteet valmistetaan Saksassa. Käytetyt tuotantoprosessit vastaavat tiukkoja vaatimuksia ja täyttävät maailmanlaajuisesti korkeimmat standardit. Yritys on lisäksi sertifioitu kansainvälisten normien kuten ISO 9001 (laadunhallinta) ja ISO 14001 (ympäristöhallintajärjestelmä) mukaan.

Ympäristömerkki & kumppanuudet

Otamme vastuumme ympäristöstä ja yhteiskunnasta vakavasti. Todisteena tästä, useat riippumattomat laitokset ovat myöntäneet meille sertifikaatteja ja palkintoja. 

nora-kumilattiapäällysteet valmistetaan nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa Saksassa. Tuotantoprosessissa pyritään jatkuvaan resurssien minimointiin. 

Uudelleenkäyttö, jätteen hyödyntäminen ja pakkaus

Prosessiemme tavoitteena on kuormittaa ihmisiä ja ympäristöä mahdollisimman vähän. Siksi esimerkiksi osa tuotantojätteestä käytetään uudelleen. Pakkausmateriaalit valitaan ympäristö huomioon ottaen.

Tavoitteena terveellinen sisäilma

Hyvä sisäilma tarkoittaa hyvää ilmalaatua, optimaalisella tasolla olevaa lämpötilaa, ilman riittävää vaihtuvuutta ja epäpuhtauksien minimointia. Huono sisäilma vähentää viihtyisyyttä tai alentaa työtehoa.  

Rakennusmateriaaleista erityisesti huonetilojen lattiamateriaalit suurina pintoina ovat  keskustelun kohteena mahdollisten päästöjen lähteinä. Rakennus- ja sisustusmateriaaleista, maaleista, tekstiileistä sekä pesuaineista voi syntyä sisäilmaan haitallisia VOC-päästöjä. Erityisesti aluslattian kosteuden on todettu olevan määräävä tekijä päästöjen kasvamiseen.  

nora kumilattiapäällysteet ovat kulutuskestäviä, PVC-vapaita, eivätkä sisällä muovin pehmittimiä tai halogeeneja ja niillä on alhainen VOC-taso. 

Useat erilaiset päällysteillemme myönnetyt sisäilmasertikaatit todentavat nora-päällysteiden täyttävän tiukat ympäristö-, terveys- ja käyttöominaisuudet. Kotimainen M1 sertifiointi on yksi niistä ja auttaa osaltaan valitsemaan tutkitusti turvallisia rakennusmateriaaleja. 

Markkinasegmenttimme

Jokainen projekti on erilainen ja siten erilaiset rakennukset määrittävät tuotteidemme malleihin ja teknisiin ominaisuuksiin kohdistuvat vaatimukset. Kuten myös asiakkaidemme innovatiiviset ideat.

Kaksi tuoteryhmää – lukemattomat mahdollisuudet

Yli 300 väri-, malli- ja pintavaihtoehdolla tarjoamme runsaat nykyaikaiset suunnittelumahdollisuudet niin norament- kuin noraplan-tuoteperheille.  

norament on klassikko lattiapäällysteissämme ja noraplan tarjoaa lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Porrasratkaisut, nTx-järjestelmä itseliimautuvine tarrapohjineen ja lisätarvikkeet täydentävät kaksi tuotelinjaamme.

Lisäksi tarjoamme integroituja suunnitteluelementtejä kuten logot, kuosit ja värivaihtoehdot. Näin voidaan luoda täysin  yksilöllinen huonesuunnitelma. 

norament®-laatat

Tämä klassinen kumilattiapäällyste on vakuuttava yhdistelmä laatua ja erinomaista toimivuutta. Kovassa paineessa puristetuissa laatoissa on hyvin tiivis, suljettu pinta. Tämä tekee niistä erityisen kulutuskestäviä ja helppoja ja nopeita puhdistaa.

noraplan®-matot

noraplan®-lattiapäällysteet ovat saatavissa rullina ja laattoina monissa malleissa ja väreissä tarjoten lukemattomat suunnittelumahdollisuudet. Tuotevalikoima koostuu kahdeksasta eri mallista.

Porraspäällysteet

Porraskäytävien yksilöllliset vaatimukset täytetään parhaiten kattavalla norament®-porraspäällysteohjelmallamme, jossa on integroitu valmiiksi muotoiltu askelkulma, nousuosa ja askeltaso, yksilölliset reunalistat, erilliset askelkulmalistat ja niiden integroidut turvaraidat. Järjestelmäämme täydentävät väriyhteensopivat jalkalistat, saumausmassat, hitsauslangat ja asennusmateriaalit.

Erityislattiapäällysteet

Olemme kehittäneet erityislattiapäällysteitä alueille, joilla on erityisiä teknisiä standardeja ja vaatimuksia. Näitä ovat mm. akustiset päällysteet, joiden äänenvaimennuksen parannus on 20 dB sekä sähköstaattisesti vaimentavat tai johtavat ominaisuudet. Myös erikoisratkaisut jäähalleihin, golftiloihin ja paljon muualle. Tutustu mallien ja vaihtoehtojen valikoimaan seuraavilla sivuilla.

nora® nTx

Tehdasasennetun tehokkaan tarrapohjan ansiosta nora® nTx on yhtä yksinkertainen kuin se on nerokaskin. Lattiapäällyste voidaan asentaa muutamalla yksinkertaisella vaiheella siististi ja turvallisesti ja sitä voidaan käyttää välittömästi. Se voidaan asentaa lähes kaikille tavallisille betoni- tai tasoitepinnoille sekä suoraan olemassa olevan lattiapäällysteen päälle. Kohonneen pohjakosteuden alueilla on myös mahdollista käyttää nora® nTx –ratkaisua.

Takuu 10 vuotta!

Kuljetus

Ihmiset matkustavat tuntikausia töihin tai kouluun, tapaamaan ystäviä, asiointimatkoille tai katsomaan paikkoja. Turvallinen bussin tai junan lattia on ensisijaisen tärkeää. Tämän vuoksi nora lattiapäällysteiden ykkösarvo on turvallisuus. Matkustajien suojaaminen on suunnittelumme perusta. Erityisillä nora transportation päällysteillä minimoidaan liukastumisen tai kaatumisen riski busseissa, junissa, metroissa, raitiovaunuissa ja muissa henkilöstönkuljetusvälineissä.  nora – liikennevälineiden  turvallinen lattiapäällyste. 

Lattiapäällyste laivoihin ja lautoille

Lattiapäällysteen  laivoihin, tankkereihin, matkustaja-aluksiin, lautoille, työveneisiin ja öljynporauslautoille tulee täyttää näiden erikoisalueiden erityisvaatimukset. Turvallisuusvaatimukset ja monet muut erityiset vaatimukset tulee sovittaa yhteen. Liikenteen lattiapäällysteiden tulee kestää erittäin kovaa kulutusta ja meriympäristön erityisolosuhteita.

Lattiapäällysteiden lisävarusteet

Lisävarustevalikoima, joka on valmistettu kumista on sovitettu yhteensopiviksi nora-lattiapäällysteiden kanssa sekä visuaalisesti että toiminnallisesti. Materiaalit ovat iskunkestäviä ja säilyttävät toiminnallisuutensa pitkään. 

Inlayt

Ainutlaatuisia muotoilumahdollisuuksia– haluamiesi inlay-vaihtoehtojen avulla luot nora-kumilattiapäällysteillä ainutlaatuisia ympäristöjä – näkemyksesi toteutuu eri kuosiemme ja väriemme yhdistelminä. nora-kumilattiapäällysteiden trendikkäät värit ja mallit mahdollistavat laajan toteutuksen. Lattiapäällysteet ovat tärkeä osa älykästä tilasuunnittelua. Ne tuovat tilaan persoonallisuutta ja täyttävät sen elämällä.

Kohokohdat ja lehdistö

Teaser_InteriorDesignStudio_generalV2_600x450

Interior Design Studio

Suunnittele virtuaalinen kuva teistä ihanteellisesta tilasta. Voit avata Interior Design Studio -ohjelman koko näytöllä napsauttamalla tätä.

Aloita nyt

Kohokohdat & Paina |  Näytä kaikki

Opposites that attrac: noraplan unita rubber and granite in a new colour palette 

17. syyskuuta 2019
Saksa | Tuotteet

noraplan unita combines rubber and granite in a new colour palette. Featuring a unique combination of the natural materials rubber and granite, the floor highlights the contemporary industrial look and at the same time lends rooms a harmonious and distinctive atmosphere.

 
Projektin viitteet |  Näytä kaikki

Company canteen of the BMW Group, plant Landshut 

Saksa (Landshut)

Eating well in a peaceful atmosphere: The company canteen at the BMW Group in Landshut has rapidly become a popular meeting place for employees thanks to its pleasant ambiance. The employee canteen was opened at the end of 2018. It is bright and modern in design and the spacious construction has an attractive and open effect.

 
Projektin viitteet |  Näytä kaikki

The ECNU Affiliated Bilingual School: Originate from China, impact the world. 

Kiina (Shanghai)

ECNUAS makes efforts to innovate the new school development mechanism, and creates the quality education brand, to realize the general goal of “a Shanghai first-class, domestic famous and international influential school”, and finally become “originate from China, impact the world”.

 

nora-lattian asennus ja hoito

nora-lattiapäällysteiden asennusohjeet ja asennukseen tarvittavat työkalut näet täältä. Arkkitehdeille ja suunnittelijoille on ladattavissa esim. työohjeita. Kaikille käyttäjille on saatavilla tietoa mm. siitä, milloin saumojen hitsaaminen on tarpeellista ja milloin ei.

Latauskeskus

Yrityksen esitteet
Ympäristö esitteet
Tuotteet
Markkina-segmentit
Sertifikaatit
NCS-koodaukset
Tekniset tiedot tuotteet
Tekniset tiedot asennusmateriaalit
Asennusohjeet
Puhdistusohjeet
Suoritustasoilmoitus
Building Information Modeling (BIM)
Alueelliset viitteet

Paikallinen yhteyshenkilösi

 

Finland | Tampere

nora flooring systems Oy

Pinninkatu 53 C
33100 Tampere, Finland

(+358) 3 / 271 0600
(+358) 3 / 271 0650

 

kaikki yhteystiedot maailmanlaajuisella sivustolla >

 

Tämä saattaa kiinnostaa sinua

Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin