webinaari 26. lokakuuta noin `Biofiilinen suunnittelu lisää hyvinvointia´

Webinaari 26. lokakuuta

Biofiilinen suunnittelu lisää hyvinvointia terveydenhoidon tiloissa.
(45 minuuttia)

Lue lisää ja rekisteröidy

Uutuus: norament 926 arago porraspäällyste

nora systemsin valikoima laajentuu uudella modernilla porraspäällysteellä.

Tutustu
norament 926 castello rubber floorcovering

Uusi: norament 926 castello

Ajatonta muotoilua nykyaikaiseen tyyliin.

Katso tuote
creative space with norament 926 kivo rubber floorcovering

Uusi: norament 926 kivo

Teolliset elementit ja moderni ulkoasu.

Katso tuote
noraplan linee rubber flooring keyvisual

Uusi: noraplan linee

Linjojen Kauneus.

Katso tuote
nora systems laajentaa tuotevalikoimaansa uusilla erikoispäällysteillä, mitkä on suunniteltu täyttämään tiukimmatkin hygieenistä puhdistamista ja ylläpitoa sekä tahran- ja kemikaalinkestävyyttä koskevat vaatimukset.

Uutta: noracare uneo & noracare seneo

nora systems laajentaa tuotevalikoimaansa uusilla erikoispäällysteillä, mitkä on suunniteltu täyttämään tiukimmatkin hygieenistä puhdistamista ja ylläpitoa sekä tahran- ja kemikaalinkestävyyttä koskevat vaatimukset.

Lisätietoja
Mainz Katholisches Klinikum

Hygieenisiä lattiaratkaisuja.

Rakennusmateriaalivalinnoilla hallitaan tehokkaasti tartuntariskejä. Nora lattianpäällystejärjestelmät tarjoavat luotettavan hygieenisen ratkaisun.

Lue lisää

Kaikki lattiapäällysteemme.

Hiilineutraaleja*.

Lue lisää
Södersjukhuset, Tukholma, noraplan signa 41 000 m2

Södersjukhuset, Tukholma, noraplan signa 41 000 m2

Hyvä sisäilman laatu, hyvät työskentelyolosuhteet ja ergonomia yhdessä esteettisen lattiapinnan kanssa, alhaiset hoitokustannukset ja turvallisuus saivat valitsemaan noraplan signan.

Lue lisää sairaalaprojektista joka on vuoden ympäristörakennus.
noraplan lona: Lahden Ammattikorkeakoulu, Niemi Campus

Lahden Ammattikorkeakoulu, Niemi Campus

Kampuksen päärakennukseen valittiin aikaisempien hyvien kokemusten perusteella nora-kumilattiapäällysteet niiden toiminallisten- ja kestävyysominaisuuksdien vuoksi. Myös akustiset ominaisuudet ja runsas välivalikoima auttoivat ratkaisuun pääsemisessä.

Lue lisää noraplan lonasta

Lanseeraus: nora 4you

Design syntyy luovuudesta.

Vaikutu täällä

Interior Design Studio

Katso miten valintasi muuttaa huonetilaa.

Kestävä ja nykyaikainen lattia joka kestää katseita

Vuodesta 1950 alkaen nora® -kumilattiapäällysteet ovat vastanneet lukemattomien projektien yksilöllisiin vaatimuksiin maailmanlaajuisesti. Vuodesta 2018 olemme osa Interface perhettä. Lattiapäällysteemme ovat ergonomisia, ääntä vaimentavia, helppoja puhdistaa ja mittansa pitäviä sekä vastaavat moniin erilaisten työympäristöjen päivittäisiin haasteisiin. nora® -lattiapäällysteet ovat niin kestäviä, että voit luottaa siihen, että tilojesi ilme pysyy kauniina vuosikymmenien ajan. Päällysteemme ovat hiilineutraaleja koko elinkaaren ajan* ja alhaisista päästöistä johtuen ne edesauttavat hyvän sisäilman säilymistä. Nora päällysteillä luot ympäristön, joka on mukava, turvallinen ja hiljainen sekä ne vastaavat nykyaikaisiin ja ympäristöystävällisiin vaatimuksiin.

*nora lattaipäällysteet ovat hiilineutraaleja koko elinkaaren ajan. Työskentelemme koko ajan vähentääksemme hiilipäästöjä arvoketjussa erilaisin menetelmin. Ne hiilipäästöt, joita ei voida alentaa korvataan hankkimalla osuuksia auditoiduissa päästöjen alentamisprojekteissa.

Mikä on nora?

nora systems on kumilattiapäällysteiden markkinajohtaja. Innovaatiot ja saksalainen laatu takaavat korkealaatuiset tuotteet ja palvelut asiakkaille, arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille sekä asentajille. 

nora systemsin tarina alkoi vuonna 1938 Weinheimissa kengänpohjien tuotannolla. Vuonna 1950 alkoi Weinheimer Freudenberg -konsernissa kumilattiapällysteen menestystarina. Vuonna 2007 nora systems irtautui Freudenberg-konsernista. Interface Inc., Atlanta (USA) osti nora systemsin vuonna 2018. Interface on maailman johtava modulaaristen tekstiililaattojen valmistaja.

Tällä hetkellä nora työllistää  yli 1.100 työntekijää maailmanlaajuisesti. Weinheimissa sijaitsee pääkonttori, tuotantolaitos, kehitysyksikkö, varastot ja hallinto-osastot. 

 
 
Kestävän kaunis

Kohde ja vaatimukset määrittelevät oikean kumilattiapäällysteen valinnan. Klassikot, kuten pyöreä kohokuvioinen 926 kuuluvat jo vuosikymmeniä mm. Frankfurtin lentokentän yleisilmeeseen, mutta erottuvat myös edukseen jäähallien käytävillä ja pukutiloissa kestävyytensä ansiosta. Viehättävä kuosi tai inlay-kuviot korostavat tilaa. Apuna suunnittelussa voi käyttää noran Spatial Planning Program tilasuunnitteluohjelmaa – tai päällystehakua oikean lattiapäällysteen valintaan.

Huolellisesti valittu

nora-lattiapäällysteet ovat valmistettu korkealuokkaisesta kumista. Nora kumilattiapäällystet ovat PVC-vapaita eivätkä sisällä muovin pehmittimiä. 

Lisäksi asetamme käytettävän kumin laadulle useita ekologisia vaatimuksia, jotka vain muutamat toimittajat pystyvät täyttämään. Käytämme ainoastaan parhaita kumilaatuja. 

Noran toiminta on kansainvälisesti sertifioitua kuten ISO 9001 ( laadunhallinta) ja ISO 14001 (ympäristöjärjestelmä). Näiden standardien mukaan valitsemme myös kumppanimme ja toimittajamme. 

Made in Germany

nora-lattiapäällysteet valmistetaan Saksassa. Käytetyt tuotantoprosessit vastaavat tiukkoja vaatimuksia ja täyttävät maailmanlaajuisesti korkeimmat standardit. Yritys on lisäksi sertifioitu kansainvälisten normien kuten ISO 9001 (laadunhallinta) ja ISO 14001 (ympäristöhallintajärjestelmä) mukaan.

Ympäristömerkki & kumppanuudet

Otamme vastuumme ympäristöstä ja yhteiskunnasta vakavasti. Todisteena tästä, useat riippumattomat laitokset ovat myöntäneet meille sertifikaatteja ja palkintoja. 

nora-kumilattiapäällysteet valmistetaan nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa Saksassa. Tuotantoprosessissa pyritään jatkuvaan resurssien minimointiin. 

Uudelleenkäyttö, jätteen hyödyntäminen ja pakkaus

Prosessiemme tavoitteena on kuormittaa ihmisiä ja ympäristöä mahdollisimman vähän. Siksi esimerkiksi osa tuotantojätteestä käytetään uudelleen. Pakkausmateriaalit valitaan ympäristö huomioon ottaen.

Tavoitteena terveellinen sisäilma

Hyvä sisäilma tarkoittaa hyvää ilmalaatua, optimaalisella tasolla olevaa lämpötilaa, ilman riittävää vaihtuvuutta ja epäpuhtauksien minimointia. Huono sisäilma vähentää viihtyisyyttä tai alentaa työtehoa.  

Rakennusmateriaaleista erityisesti huonetilojen lattiamateriaalit suurina pintoina ovat  keskustelun kohteena mahdollisten päästöjen lähteinä. Rakennus- ja sisustusmateriaaleista, maaleista, tekstiileistä sekä pesuaineista voi syntyä sisäilmaan haitallisia VOC-päästöjä. Erityisesti aluslattian kosteuden on todettu olevan määräävä tekijä päästöjen kasvamiseen.  

nora kumilattiapäällysteet ovat kulutuskestäviä, PVC-vapaita, eivätkä sisällä muovin pehmittimiä tai halogeeneja ja niillä on alhainen VOC-taso. 

Useat erilaiset päällysteillemme myönnetyt sisäilmasertikaatit todentavat nora-päällysteiden täyttävän tiukat ympäristö-, terveys- ja käyttöominaisuudet. Kotimainen M1 sertifiointi on yksi niistä ja auttaa osaltaan valitsemaan tutkitusti turvallisia rakennusmateriaaleja. 

Markkinasegmenttimme

Jokainen projekti on erilainen ja siten erilaiset rakennukset määrittävät tuotteidemme malleihin ja teknisiin ominaisuuksiin kohdistuvat vaatimukset. Kuten myös asiakkaidemme innovatiiviset ideat.

Kaksi tuoteryhmää – lukemattomat mahdollisuudet

Yli 300 väri-, malli- ja pintavaihtoehdolla tarjoamme runsaat nykyaikaiset suunnittelumahdollisuudet niin norament- kuin noraplan-tuoteperheille.  

norament on klassikko lattiapäällysteissämme ja noraplan tarjoaa lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Porrasratkaisut, nTx-järjestelmä itseliimautuvine tarrapohjineen ja lisätarvikkeet täydentävät kaksi tuotelinjaamme.

Lisäksi tarjoamme integroituja suunnitteluelementtejä kuten logot, kuosit ja värivaihtoehdot. Näin voidaan luoda täysin  yksilöllinen huonesuunnitelma. 

Porraspäällysteet

Porraskäytävien yksilöllliset vaatimukset täytetään parhaiten kattavalla norament®-porraspäällysteohjelmallamme, jossa on integroitu valmiiksi muotoiltu askelkulma, nousuosa ja askeltaso, yksilölliset reunalistat, erilliset askelkulmalistat ja niiden integroidut turvaraidat. Järjestelmäämme täydentävät väriyhteensopivat jalkalistat, saumausmassat, hitsauslangat ja asennusmateriaalit.

Erityislattiapäällysteet

Olemme kehittäneet erityislattiapäällysteitä alueille, joilla on erityisiä teknisiä standardeja ja vaatimuksia. Näitä ovat mm. akustiset päällysteet, joiden äänenvaimennuksen parannus on 20 dB sekä sähköstaattisesti vaimentavat tai johtavat ominaisuudet. Myös erikoisratkaisut jäähalleihin, golftiloihin ja paljon muualle. Tutustu mallien ja vaihtoehtojen valikoimaan seuraavilla sivuilla.

nora® nTx

Tehdasasennetun tehokkaan tarrapohjan ansiosta nora® nTx on yhtä yksinkertainen kuin se on nerokaskin. Lattiapäällyste voidaan asentaa muutamalla yksinkertaisella vaiheella siististi ja turvallisesti ja sitä voidaan käyttää välittömästi. Se voidaan asentaa lähes kaikille tavallisille betoni- tai tasoitepinnoille sekä suoraan olemassa olevan lattiapäällysteen päälle. Kohonneen pohjakosteuden alueilla on myös mahdollista käyttää nora® nTx –ratkaisua.

Takuu 10 vuotta!

Kuljetus

Ihmiset matkustavat tuntikausia töihin tai kouluun, tapaamaan ystäviä, asiointimatkoille tai katsomaan paikkoja. Turvallinen bussin tai junan lattia on ensisijaisen tärkeää. Tämän vuoksi nora lattiapäällysteiden ykkösarvo on turvallisuus. Matkustajien suojaaminen on suunnittelumme perusta. Erityisillä nora transportation päällysteillä minimoidaan liukastumisen tai kaatumisen riski busseissa, junissa, metroissa, raitiovaunuissa ja muissa henkilöstönkuljetusvälineissä.  nora – liikennevälineiden  turvallinen lattiapäällyste. 

Lattiapäällyste laivoihin ja lautoille

Lattiapäällysteen  laivoihin, tankkereihin, matkustaja-aluksiin, lautoille, työveneisiin ja öljynporauslautoille tulee täyttää näiden erikoisalueiden erityisvaatimukset. Turvallisuusvaatimukset ja monet muut erityiset vaatimukset tulee sovittaa yhteen. Liikenteen lattiapäällysteiden tulee kestää erittäin kovaa kulutusta ja meriympäristön erityisolosuhteita.

Lattiapäällysteiden lisävarusteet

Lisävarustevalikoima, joka on valmistettu kumista on sovitettu yhteensopiviksi nora-lattiapäällysteiden kanssa sekä visuaalisesti että toiminnallisesti. Materiaalit ovat iskunkestäviä ja säilyttävät toiminnallisuutensa pitkään. 

Inlayt

Ainutlaatuisia muotoilumahdollisuuksia– haluamiesi inlay-vaihtoehtojen avulla luot nora-kumilattiapäällysteillä ainutlaatuisia ympäristöjä – näkemyksesi toteutuu eri kuosiemme ja väriemme yhdistelminä. nora-kumilattiapäällysteiden trendikkäät värit ja mallit mahdollistavat laajan toteutuksen. Lattiapäällysteet ovat tärkeä osa älykästä tilasuunnittelua. Ne tuovat tilaan persoonallisuutta ja täyttävät sen elämällä.

Kohokohdat ja lehdistö

nora headquaters Weinheim

nora ja covid-19

norassa seuraamme tarkasti COVID-19 tilanteen kehittymistä. Työntekijöidemme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja toimittajiemme hyvinvointi on ykkösasiamme. Noudatamme paikallisten viranomaisten suosituksia ja ohjeita.  nora toimii edelleen häiriöttä niin globaalisti kuin Pohjoismaissa. Riippumatta siitä miten COVID-19 tilanne kehittyy pystymme sopeuttamaan toimintaamme globaalin valmistus- ja tilausketjumme kautta. Poikkeustilan jatkuessa toimistomme on avoinna asiakaskäynneille vain sopimuksen mukaan.  Olette tärkeä meille ja haluamme vakuuttaa, että olemme tukemassa yrityksenne hankkeita edelleen samalla laadulla ja tehokkuudella kuin ennekin.  Työskentelettepä toimistossa tai kotona, voimme auttaa projekteissa videokonferenssein, sähköpostein ja puhelimitse. Voimme toimittaa mallipalat myös kotisosoitteeseen.

Ota yhteyttä
Kohokohdat & Paina |  Näytä kaikki

Expanded nora by Interface Rubber Stairtread Solution Features Modern norament 926 arago Design 

14. huhtikuuta 2021
Saksa | Tuotteet

Interface®, a worldwide commercial flooring company and global leader in sustainability, is expanding its nora® by Interface portfolio of stairtreads with the norament 926 arago design, featuring modern, irregular marbling for a unique aesthetic. The integrated one-piece norament stairtreads combine stair nosing, tread and riser as a single element. They are suitable for a range of environments, from public buildings and industrial applications to education, social-housing, and healthcare. Optionally, the stairs can be equipped with additional signal or safety strips.

 
Tapahtumat |  Näytä kaikki

Webinaari – Biofiilinen suunnittelu lisää hyvinvointia terveydenhoidon tiloissa 

26. lokakuuta 2021 09:00 - 09:45 Kello | Webinaari
Suomi | Kokoukset

Biofiilisen suunnittelun keskiössä on ihminen ja sen tarkoitus on parantaa ihmisen yhteyttä luontoon sekä tuoda luonnonmukainen ympäristö tiloihin, joissa elämme ja työskentelemme. Webinaari kestää noin 45 minuuttia, sisältäen 10-15 minuuttia aikaa kysymyksille.

 
Projektin viitteet |  Näytä kaikki

The School as a Place of Well-Being: Meritori Primary School 

Suomi (Espoo)

Pupils who learn in a pleasant atmosphere are more creative and productive. For the youngest children in particular, a friendly, inviting ambience is crucial when the serious side of life begins with the start of school. This step can be facilitated by a harmonious interior concept that makes the school not only a place of learning, but also a space of living.

 

nora-lattian asennus ja hoito

nora-lattiapäällysteiden asennusohjeet ja asennukseen tarvittavat työkalut näet täältä. Arkkitehdeille ja suunnittelijoille on ladattavissa esim. työohjeita. Kaikille käyttäjille on saatavilla tietoa mm. siitä, milloin saumojen hitsaaminen on tarpeellista ja milloin ei.

Latauskeskus

Yrityksen esitteet
Ympäristö esitteet
Tuotteet
Markkina-segmentit
Sertifikaatit
NCS-koodaukset
Tekniset tiedot tuotteet
Tekniset tiedot asennusmateriaalit
Asennusohjeet
Puhdistusohjeet
Suoritustasoilmoitus
Takaukset
Building Information Modeling (BIM)
Alueelliset viitteet

Paikallinen yhteyshenkilösi

 

Finland | Tampere

nora flooring systems Oy

Pinninkatu 53 C
33100 Tampere, Finland

(+358) 3 / 271 0600
(+358) 3 / 271 0650

 

kaikki yhteystiedot maailmanlaajuisella sivustolla >

 

Tämä saattaa kiinnostaa sinua

Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin