Mainz Katholisches Klinikum

Korkean hygienian lattianpäällyste.

Rakennusmateriaalivalinnoilla hallitaan tehokkaasti tartuntariskejä. Nora lattianpäällystejärjestelmät tarjoavat luotettavan hygieenisen ratkaisun.

Lue lisää
norament 975 LL removable rubber floor covering

Uutta: norament 975 LL uudelleen asennettava kumilattiapäällyste

Suunniteltu erityisesti kaksoislattioille, vanhojen päällysteiden päälle, asbestikohteisiin ja väliaikaisiin asennuksiin.

Lue lisää

Miksi nora ?

Lattiapäällysteemme edesauttavat hyvää sisäilmaa.

Lue lisää

Kaikki lattiapäällysteemme.

Hiilineutraaleja*.

Lue lisää
Södersjukhuset, Tukholma, noraplan signa 41 000 m2

Södersjukhuset, Tukholma, noraplan signa 41 000 m2

Hyvä sisäilman laatu, hyvät työskentelyolosuhteet ja ergonomia yhdessä esteettisen lattiapinnan kanssa, alhaiset hoitokustannukset ja turvallisuus saivat valitsemaan noraplan signan.

Lue lisää sairaalaprojektista joka on vuoden ympäristörakennus.
noraplan lona: Lahden Ammattikorkeakoulu, Niemi Campus

Lahden Ammattikorkeakoulu, Niemi Campus

Kampuksen päärakennukseen valittiin aikaisempien hyvien kokemusten perusteella nora-kumilattiapäällysteet niiden toiminallisten- ja kestävyysominaisuuksdien vuoksi. Myös akustiset ominaisuudet ja runsas välivalikoima auttoivat ratkaisuun pääsemisessä.

Lue lisää noraplan lonasta

Lanseeraus: nora 4you

Design syntyy luovuudesta.

Vaikutu täällä

Interior Design Studio

Katso miten valintasi muuttaa huonetilaa.

Suunnittele, valitse ja jaa ideasi
nora by Interface

Interface + nora systems

Yhdessä olemme enemmän.

Lue lisää

Kestävä ja nykyaikainen lattia joka kestää katseita

Vuodesta 1950 alkaen nora® -kumilattiapäällysteet ovat vastanneet lukemattomien projektien yksilöllisiin vaatimuksiin maailmanlaajuisesti. Vuodesta 2018 olemme osa Interface perhettä. Lattiapäällysteemme ovat ergonomisia, ääntä vaimentavia, helppoja puhdistaa ja mittansa pitäviä sekä vastaavat moniin erilaisten työympäristöjen päivittäisiin haasteisiin. nora® -lattiapäällysteet ovat niin kestäviä, että voit luottaa siihen, että tilojesi ilme pysyy kauniina vuosikymmenien ajan. Päällysteemme ovat hiilineutraaleja koko elinkaaren ajan* ja alhaisista päästöistä johtuen ne edesauttavat hyvän sisäilman säilymistä. Nora päällysteillä luot ympäristön, joka on mukava, turvallinen ja hiljainen sekä ne vastaavat nykyaikaisiin ja ympäristöystävällisiin vaatimuksiin.

*nora lattaipäällysteet ovat hiilineutraaleja koko elinkaaren ajan. Työskentelemme koko ajan vähentääksemme hiilipäästöjä arvoketjussa erilaisin menetelmin. Ne hiilipäästöt, joita ei voida alentaa korvataan hankkimalla osuuksia auditoiduissa päästöjen alentamisprojekteissa.

Mikä on nora?

nora systems on kumilattiapäällysteiden markkinajohtaja. Innovaatiot ja saksalainen laatu takaavat korkealaatuiset tuotteet ja palvelut asiakkaille, arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille sekä asentajille. 

nora systemsin tarina alkoi vuonna 1938 Weinheimissa kengänpohjien tuotannolla. Vuonna 1950 alkoi Weinheimer Freudenberg -konsernissa kumilattiapällysteen menestystarina. Vuonna 2007 nora systems irtautui Freudenberg-konsernista. Interface Inc., Atlanta (USA) osti nora systemsin vuonna 2018. Interface on maailman johtava modulaaristen tekstiililaattojen valmistaja.

Tällä hetkellä nora työllistää  yli 1.100 työntekijää maailmanlaajuisesti. Weinheimissa sijaitsee pääkonttori, tuotantolaitos, kehitysyksikkö, varastot ja hallinto-osastot. 

 
 
Kestävän kaunis

Kohde ja vaatimukset määrittelevät oikean kumilattiapäällysteen valinnan. Klassikot, kuten pyöreä kohokuvioinen 926 kuuluvat jo vuosikymmeniä mm. Frankfurtin lentokentän yleisilmeeseen, mutta erottuvat myös edukseen jäähallien käytävillä ja pukutiloissa kestävyytensä ansiosta. Viehättävä kuosi tai inlay-kuviot korostavat tilaa. Apuna suunnittelussa voi käyttää noran Spatial Planning Program tilasuunnitteluohjelmaa – tai päällystehakua oikean lattiapäällysteen valintaan.

Huolellisesti valittu

nora-lattiapäällysteet ovat valmistettu korkealuokkaisesta kumista. Nora kumilattiapäällystet ovat PVC-vapaita eivätkä sisällä muovin pehmittimiä. 

Lisäksi asetamme käytettävän kumin laadulle useita ekologisia vaatimuksia, jotka vain muutamat toimittajat pystyvät täyttämään. Käytämme ainoastaan parhaita kumilaatuja. 

Noran toiminta on kansainvälisesti sertifioitua kuten ISO 9001 ( laadunhallinta) ja ISO 14001 (ympäristöjärjestelmä). Näiden standardien mukaan valitsemme myös kumppanimme ja toimittajamme. 

Made in Germany

nora-lattiapäällysteet valmistetaan Saksassa. Käytetyt tuotantoprosessit vastaavat tiukkoja vaatimuksia ja täyttävät maailmanlaajuisesti korkeimmat standardit. Yritys on lisäksi sertifioitu kansainvälisten normien kuten ISO 9001 (laadunhallinta) ja ISO 14001 (ympäristöhallintajärjestelmä) mukaan.

Ympäristömerkki & kumppanuudet

Otamme vastuumme ympäristöstä ja yhteiskunnasta vakavasti. Todisteena tästä, useat riippumattomat laitokset ovat myöntäneet meille sertifikaatteja ja palkintoja. 

nora-kumilattiapäällysteet valmistetaan nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa Saksassa. Tuotantoprosessissa pyritään jatkuvaan resurssien minimointiin. 

Uudelleenkäyttö, jätteen hyödyntäminen ja pakkaus

Prosessiemme tavoitteena on kuormittaa ihmisiä ja ympäristöä mahdollisimman vähän. Siksi esimerkiksi osa tuotantojätteestä käytetään uudelleen. Pakkausmateriaalit valitaan ympäristö huomioon ottaen.

Tavoitteena terveellinen sisäilma

Hyvä sisäilma tarkoittaa hyvää ilmalaatua, optimaalisella tasolla olevaa lämpötilaa, ilman riittävää vaihtuvuutta ja epäpuhtauksien minimointia. Huono sisäilma vähentää viihtyisyyttä tai alentaa työtehoa.  

Rakennusmateriaaleista erityisesti huonetilojen lattiamateriaalit suurina pintoina ovat  keskustelun kohteena mahdollisten päästöjen lähteinä. Rakennus- ja sisustusmateriaaleista, maaleista, tekstiileistä sekä pesuaineista voi syntyä sisäilmaan haitallisia VOC-päästöjä. Erityisesti aluslattian kosteuden on todettu olevan määräävä tekijä päästöjen kasvamiseen.  

nora kumilattiapäällysteet ovat kulutuskestäviä, PVC-vapaita, eivätkä sisällä muovin pehmittimiä tai halogeeneja ja niillä on alhainen VOC-taso. 

Useat erilaiset päällysteillemme myönnetyt sisäilmasertikaatit todentavat nora-päällysteiden täyttävän tiukat ympäristö-, terveys- ja käyttöominaisuudet. Kotimainen M1 sertifiointi on yksi niistä ja auttaa osaltaan valitsemaan tutkitusti turvallisia rakennusmateriaaleja. 

Markkinasegmenttimme

Jokainen projekti on erilainen ja siten erilaiset rakennukset määrittävät tuotteidemme malleihin ja teknisiin ominaisuuksiin kohdistuvat vaatimukset. Kuten myös asiakkaidemme innovatiiviset ideat.

Kaksi tuoteryhmää – lukemattomat mahdollisuudet

Yli 300 väri-, malli- ja pintavaihtoehdolla tarjoamme runsaat nykyaikaiset suunnittelumahdollisuudet niin norament- kuin noraplan-tuoteperheille.  

norament on klassikko lattiapäällysteissämme ja noraplan tarjoaa lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Porrasratkaisut, nTx-järjestelmä itseliimautuvine tarrapohjineen ja lisätarvikkeet täydentävät kaksi tuotelinjaamme.

Lisäksi tarjoamme integroituja suunnitteluelementtejä kuten logot, kuosit ja värivaihtoehdot. Näin voidaan luoda täysin  yksilöllinen huonesuunnitelma. 

norament®-laatat

Tämä klassinen kumilattiapäällyste on vakuuttava yhdistelmä laatua ja erinomaista toimivuutta. Kovassa paineessa puristetuissa laatoissa on hyvin tiivis, suljettu pinta. Tämä tekee niistä erityisen kulutuskestäviä ja helppoja ja nopeita puhdistaa.

noraplan®-matot

noraplan®-lattiapäällysteet ovat saatavissa rullina ja laattoina monissa malleissa ja väreissä tarjoten lukemattomat suunnittelumahdollisuudet. Tuotevalikoima koostuu kahdeksasta eri mallista.

 

Porraspäällysteet

Porraskäytävien yksilöllliset vaatimukset täytetään parhaiten kattavalla norament®-porraspäällysteohjelmallamme, jossa on integroitu valmiiksi muotoiltu askelkulma, nousuosa ja askeltaso, yksilölliset reunalistat, erilliset askelkulmalistat ja niiden integroidut turvaraidat. Järjestelmäämme täydentävät väriyhteensopivat jalkalistat, saumausmassat, hitsauslangat ja asennusmateriaalit.

Erityislattiapäällysteet

Olemme kehittäneet erityislattiapäällysteitä alueille, joilla on erityisiä teknisiä standardeja ja vaatimuksia. Näitä ovat mm. akustiset päällysteet, joiden äänenvaimennuksen parannus on 20 dB sekä sähköstaattisesti vaimentavat tai johtavat ominaisuudet. Myös erikoisratkaisut jäähalleihin, golftiloihin ja paljon muualle. Tutustu mallien ja vaihtoehtojen valikoimaan seuraavilla sivuilla.

nora® nTx

Tehdasasennetun tehokkaan tarrapohjan ansiosta nora® nTx on yhtä yksinkertainen kuin se on nerokaskin. Lattiapäällyste voidaan asentaa muutamalla yksinkertaisella vaiheella siististi ja turvallisesti ja sitä voidaan käyttää välittömästi. Se voidaan asentaa lähes kaikille tavallisille betoni- tai tasoitepinnoille sekä suoraan olemassa olevan lattiapäällysteen päälle. Kohonneen pohjakosteuden alueilla on myös mahdollista käyttää nora® nTx –ratkaisua.

Takuu 10 vuotta!

Kuljetus

Ihmiset matkustavat tuntikausia töihin tai kouluun, tapaamaan ystäviä, asiointimatkoille tai katsomaan paikkoja. Turvallinen bussin tai junan lattia on ensisijaisen tärkeää. Tämän vuoksi nora lattiapäällysteiden ykkösarvo on turvallisuus. Matkustajien suojaaminen on suunnittelumme perusta. Erityisillä nora transportation päällysteillä minimoidaan liukastumisen tai kaatumisen riski busseissa, junissa, metroissa, raitiovaunuissa ja muissa henkilöstönkuljetusvälineissä.  nora – liikennevälineiden  turvallinen lattiapäällyste. 

Lattiapäällyste laivoihin ja lautoille

Lattiapäällysteen  laivoihin, tankkereihin, matkustaja-aluksiin, lautoille, työveneisiin ja öljynporauslautoille tulee täyttää näiden erikoisalueiden erityisvaatimukset. Turvallisuusvaatimukset ja monet muut erityiset vaatimukset tulee sovittaa yhteen. Liikenteen lattiapäällysteiden tulee kestää erittäin kovaa kulutusta ja meriympäristön erityisolosuhteita.

Lattiapäällysteiden lisävarusteet

Lisävarustevalikoima, joka on valmistettu kumista on sovitettu yhteensopiviksi nora-lattiapäällysteiden kanssa sekä visuaalisesti että toiminnallisesti. Materiaalit ovat iskunkestäviä ja säilyttävät toiminnallisuutensa pitkään. 

Inlayt

Ainutlaatuisia muotoilumahdollisuuksia– haluamiesi inlay-vaihtoehtojen avulla luot nora-kumilattiapäällysteillä ainutlaatuisia ympäristöjä – näkemyksesi toteutuu eri kuosiemme ja väriemme yhdistelminä. nora-kumilattiapäällysteiden trendikkäät värit ja mallit mahdollistavat laajan toteutuksen. Lattiapäällysteet ovat tärkeä osa älykästä tilasuunnittelua. Ne tuovat tilaan persoonallisuutta ja täyttävät sen elämällä.

Kohokohdat ja lehdistö

nora headquaters Weinheim

nora ja covid-19

norassa seuraamme tarkasti COVID-19 tilanteen kehittymistä. Työntekijöidemme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja toimittajiemme hyvinvointi on ykkösasiamme. Noudatamme paikallisten viranomaisten suosituksia ja ohjeita.  nora toimii edelleen häiriöttä niin globaalisti kuin Pohjoismaissa. Riippumatta siitä miten COVID-19 tilanne kehittyy pystymme sopeuttamaan toimintaamme globaalin valmistus- ja tilausketjumme kautta. Poikkeustilan jatkuessa toimistomme on avoinna asiakaskäynneille vain sopimuksen mukaan.  Olette tärkeä meille ja haluamme vakuuttaa, että olemme tukemassa yrityksenne hankkeita edelleen samalla laadulla ja tehokkuudella kuin ennekin.  Työskentelettepä toimistossa tai kotona, voimme auttaa projekteissa videokonferenssein, sähköpostein ja puhelimitse. Voimme toimittaa mallipalat myös kotisosoitteeseen.

Ota yhteyttä
Kohokohdat & Paina |  Näytä kaikki

Please Visit Us … When you are ready!  

27. heinäkuuta 2020
Yhdistynyt kuningaskunta | Yhtiö

At Interface, your health and well-being – and that of our employees – continues to be our top priority. We are eager to welcome you back to our showrooms and offices … when the timing is right for you! All UK locations are now open and we are ready to host you. If you would like to arrange a face-to-face meeting or to view product in any of our facilities, please contact your local team...

 
Projektin viitteet |  Näytä kaikki

Seitec Elektronik: Secure ESD protection – with long-term warranty 

Saksa (Elsteraue)

Why Seitec Electronics GmbH has decided for the first time on rubber floors as an alternative to epoxy resin and PVC.

 
Projektin viitteet |  Näytä kaikki

Innovative Learning Environments in Finland's Schools 

Suomi (Parola/ Urjala / Lahti)

The Finnish education system is regarded around the world as one of the best. The spaces in which learning and teaching take place are planned, constructed and fitted out with great care. Thus, the school building itself becomes a valuable component in putting together a successful education policy.

 

nora-lattian asennus ja hoito

nora-lattiapäällysteiden asennusohjeet ja asennukseen tarvittavat työkalut näet täältä. Arkkitehdeille ja suunnittelijoille on ladattavissa esim. työohjeita. Kaikille käyttäjille on saatavilla tietoa mm. siitä, milloin saumojen hitsaaminen on tarpeellista ja milloin ei.

Latauskeskus

Yrityksen esitteet
Ympäristö esitteet
Tuotteet
Markkina-segmentit
Sertifikaatit
NCS-koodaukset
Tekniset tiedot tuotteet
Tekniset tiedot asennusmateriaalit
Asennusohjeet
Puhdistusohjeet
Suoritustasoilmoitus
Building Information Modeling (BIM)
Alueelliset viitteet

Paikallinen yhteyshenkilösi

 

Finland | Tampere

nora flooring systems Oy

Pinninkatu 53 C
33100 Tampere, Finland

(+358) 3 / 271 0600
(+358) 3 / 271 0650

 

kaikki yhteystiedot maailmanlaajuisella sivustolla >

 

Tämä saattaa kiinnostaa sinua

Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin