Tranitionline

Markkinasegmentti

Koulujen lattiapäällysteet

Menestyminen opinnoissa riippuu pitkälti oppimisympäristöstä – ympäristö vaikuttaa paljon nuorten oppimiseen. Erinomainen lattiapinta on pohja hyvien oppimisympäristöjen luomiseen. Lattiapintojen laatu voi vaikuttaa paljon oppilaiden ja opettajien mukavuuteen, työskentelymotivaatioon ja terveyteen.

Oppilaitosten lattiapintojen tulisi tukea oppimista, lisäksi miellyttävä ympäristö parantaa myös oppimiskokemuksia:

nora-lattiapäällysteissä on yli 300 erilaista väri-, malli- ja pintavaihtoehtoa

nora-kumilattiapäällysteet ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat suunnitella luovia ja yksilöllisiä päiväkoti-, koulu- ja yliopistorakennuksia. Perusvalikoimassamme on yli 300 erilaista väri-, malli- ja pintavaihtoehtoa, joten luovia mahdollisuuksia miellyttävien tilojen suunnitteluun on lähes rajattomasti. 

Inlay-kuviot tuovat väriä tiloihin

Tehtaalla valmiiksi leikatut inlayt ja erilaiset väri- ja tilavaihtoehdot voidaan ottaa helposti osaksi  lattiapäällystejärjestelmää. Ultraäänitekniikalla tehtyjen leikkausten avulla lattiapäällysteisiin voidaan lisätä kuvia, kuvioita, urheilukenttien merkintöjä ja opasteita tarkasti ja jopa täysin saumattomasti. noran inlay-palvelussa lisätään lattioihin tyylikkäitä yksityiskohtia ja opasteita. Näin tiloista voidaan tehdä todella ainutlaatuiset.

Terveys- ja ympäristömääräysten mukaiset turvalliset lattiapäällysteet

Lattiapäällysteiden yhteensopivuus muiden rakennusmateriaalien kanssa on erittäin tärkeää huomioida opetustiloja suunniteltaessa ja rakennettaessa – erityisesti siksi, että opettajat ja oppilaat viettävät tiloissa monta tuntia päivässä. Terveys ja hyvinvointi ovat ensiarvoisen tärkeitä opetuksen ja oppimisen kannalta. Oppilaitoksille suunnatut nora-lattiapäällysteet ovat vähäpäästöisiä ja edesauttavat ylläpitämään terveellistä sisäilmaa päiväkodeissa, kouluissa ja yliopistorakennuksissa.  Tämän todistavat tuotteidemme saamat arvostetut laatumerkit, kuten Blue Angel (UZ120).

nora lattiapäällysteet soveltuvat hvyin kouluympäristöihin. Kumimateriaali ei kutistu vaan on mittapitävä.  

nora lattiapäällysteet ovat PVC-vapaita, pehmitinvapaita eivätkä sisällä halogeeneja

Oppilaitosten nora-lattiapäällysteet – vähemmän kemiallista puhdistusta ja pitempi käyttöikä kovallakin kulutuksella

Pinnoittamattomilla nora-kumilattiapäällysteillä on yksi merkittävä etu: ne eivät tarvitse vahausta eikä niille siksi myöskään tarvita vahanpoistoa – ei käyttöönoton yhteydessä eikä myöhemminkään tuotteen elinkaaren aikana. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa – kemikaaleja tarvitaan vähemmän tai ei ollenkaan , puhdistaminen on nopeaa ja kustannukset tästä syystä pienempiä. 

Oppilaitosten nora-lattiapäällysteet säilyttävät laadukkaan ulkoasunsa koko elinkaarensa ajan, ja lattioiden ylläpito on edullista. Tästä syystä tuotteiden elinkaariarviokin on pitkä. Suunnittelemalla opetustilat huolellisesti etukäteen ylläpidossa voidaan säästää merkittävästi. Koska lattioiden käyttöikä on vuosikymmeniä, elinkaarikustannukset ovat merkittävässä osassa – huolto, siivous, kunnostus  ja jopa väistökustannukset lisäävät merkittävästi kustannuksia. 

Pysyvästi joustavat lattiapinnat opetustiloissa takaavat jatkuvan mukavuuden

nora-lattiapäällysteet säilyvät pysyvästi joustavina ja vaimentavat askeläänet lähes täysin. Näin oppimisympäristö pysyy mukavan hiljaisena ja miellyttävänä.  

Lattian joustavuudesta on hyötyä erityisesti opettajille, jotka joutuvat seisomaan ja kävelemään paljon työpäivänsä aikana. Joustavalla lattialla opettajille ei synny helposti rasitusta ja he voivat työskennellä tehokkaammin. 

Kestävästä elastisesta materiaalista valmistetut nora-kumilattiapäällysteet tekevät päiväkotien, koulujen ja yliopistojen lattioista erittäin miellyttäviä. Lattia on myös mukavan lämmin. Kun opetustilojen joustavat lattiat ovat askelvarmoja luokassa R11,  niillä on turvallista juosta ja leikkiä. Lattiat ovat mukavat ja turvalliset ja parantavat oppimisympäristöä

Lue, miten nora-lattiapäällysteet voivat vastata juuri sinun oppilaitoksesi tarpeisiin: 

Oppilaitoksille suunnitellut nora-lattiapäällysteet parantavat turvallisuutta

Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin