transition line

Markkinasegmentti

Liikenne- ja kuljetusalan lattiapäällysteet

Liikenne- ja kuljetusalan lattioissa turvallisuus on asetettava aina etusijalle, ja lattioiden on täytettävä useiden eri säädösten vaatimukset, joten paloturvallisuus, liukastumisenesto ja muut vastaavat ominaisuudet ovat ensiarvoisen tärkeitä. Liikenne- ja kuljetusalan lattioiden on oltava äärimmäisen kestäviä ja samalla kuitenkin helppohoitoisia.

Turvallisempaa joukkoliikennettä nora-lattiapäällysteratkaisuilla:

Lattiapäällysteet raideliikenteen kulkuneuvoihin ja linja-autoihin

Ihmiset käyttävät työ-, koulu- ja muihin matkoihin jopa tunteja päivässä, ja bussien ja junien lattiat vaikuttavat merkittävästi matkojen turvallisuuteen. Tästä syystä liikenne- ja kuljetusalan nora-lattiapäällysteissä turvallisuus asetetaan aina etusijalle. Matkustajien turvallisuus on tärkein seikka, jonka otamme huomioon tällaisten lattioiden suunnittelussa. Monet tavallisimmista tapaturmista ovat liukastumisia ja kaatumisia liukkailla pinnoilla. Liikenne- ja kuljetusalan nora-erikoislattiapäällysteet auttavat minimoimaan liukastumis- ja kaatumisvaaran busseissa, junissa, autoissa, metroissa, raitiovaunuissa ja muissa vastaavanlaisissa kulkuneuvoissa. nora on turvallinen lattiaratkaisu joukkoliikenteelle.

Laivojen ja öljynporauslauttojen lattiapäällysteet

Laivojen, tankkereiden, risteilyalusten, lauttojen, työveneiden ja öljynporauslauttojen lattioiden on täytettävä erityisolosuhteiden asettamat vaatimukset. Lattioiden on noudatettava turvallisuusvaatimuksia sekä monia muita määräyksiä, ja niiden on kestettävä äärimmäisen hyvin paitsi kovaa käyttöä, myös rankkoja sääolosuhteita.

Meriolosuhteisiin hyväksytyt lattiapäällysteratkaisut – IMO-lattiat ja kuljetusalan turvallisuusvaatimukset

Liikenne- ja kuljetusalan nora-lattiat täyttävät asianmukaiset paloturvallisuutta koskevat määräykset matkustajien turvallisuuden takaamiseksi sekä alueellisessa, paikallisessa että kauko- ja meriliikenteessä. Lisäksi liikenne- ja kuljetusalan nora-lattiapäällysteet täyttävät tiukimmat kansainväliset palonkestävyysvaatimukset (EN 45545, DIN 5510-2, BS 6853:1999, NF-F 16-101, NFPA 130, UIC 564-2/12 ja IMO).

Liikenne- ja kuljetusalan lattiaratkaisut

noran  inlay-upotukset voivat olla erittäin tehokas tapa opastaa matkustajia busseissa, junissa ja laivoissa. Liikenne- ja kuljetusalan nora-lattiapäällysteratkaisut ovat alan kestävimpien joukossa, ja uuden itseliimautuvan nTx-järjestelmän ansiosta ne voidaan asentaa huomattavasti entistä nopeammin. Lue lisää uudesta nTx-järjestelmästä, joka nopeuttaa liikenne- ja kuljetusalan lattiapäällysteiden asentamista merkittävästi.

nora-lattiapäällysteet parantavat joukkoliikenteen turvallisuutta

Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin