nora-lattiapäällysteet terveydenhuollon tiloihin

Markkinasegmentti

Terveydenhuollon lattiapäällysteet

Terveys ykkösasiana. Terveydenhuoltoalan lattioiden asiantuntijana nora toimittaa lattiapäällysteitä, jotka soveltuvat ihanteellisesti terveydenhuollon tiloihin ja täyttävät niiden tiukat hygienia-, terveys- ja turvallisuusvaatimukset.

Terveydenhuoltolaitoksille suunnitellut nora-lattiapäällysteet täyttävät laitosten yksilölliset toiminnalliset ja esteettiset vaatimukset:

Terveydenhuoltolaitoksille suunnitellut nora-lattiapäällysteet ovat ergonomisia ja askelvarmoja

Terveydenhuoltolaitoksille suunnitelluilla nora-lattiapäällysteillä on myönteinen vaikutus ergonomiaan.  Kestävyytensä vuoksi kumi on miellyttävä nivelille ja selälle sekä parantaa merkittävästi lääkäreiden ja hoitajien mukavuutta niin istuttaessa kuin seistäessä. Lisäksi nora-lattiapäällysteet soveltuvat erinomaisesti pyörätuoleille ja ovat kitkaisia (askelvarmuusluokat R9–R11).

Ympäristöystävälliset ja kaikin puolin terveelliset nora-lattiapäällysteet ovat saaneet Blue Angel -sertifioinnin (UZ120), joten ne soveltuvat ihanteellisesti sairaalatiloihin.

Täydellinen järjestelmä, jossa myös seinän ja lattian liitoskohdat ovat hygieeniset

nora-järjestelmä on myös konseptina ainutlaatuinen, sillä samaa tuotetta voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Nyt suunnittelu on helppoa. Terveydenhuoltolaitoksille suunnatut nora-lattiat ovat monikäyttöisiä, joten ne tuovat enemmän vapautta suunnitteluun. Järjestelmään sisältyvät hygieeniset seinän ja lattian liitoskohdat sekä inlay-upotukset käytävien ja muiden alueiden merkitsemiseen.

Järjestelmäkonsepti kattaa myös ammattilaisten tekemät lattia-asennukset, joten rakentajat ja suunnittelijat voivat olla varmoja siitä, että asennus tehdään turvallisesti laadusta tinkimättä.  Meillä on tarjolla myös koulutus- ja tietopankkipalveluita / asennussuosituksia asentajille.

Lattiapäällysteet terveydenhuollon tiloihin

Sadat sairaalat ovat eri puolilla maailmaa  jo vuosikymmenten ajan luottaneet nora-kumilattiapäällysteisiin ja käyttäneet niitä runsaasti liikennöidyillä sisäänkäyntialueillaan sekä ensiavussa, portaikoissa, hoitajien tiloissa ja potilashuoneissa, joissa tilojen ilmapiirillä on myös vaikutuksensa potilaiden toipumiseen ja paranemiseen.

Sairaalat arvostavat noran kokemusta ja osaamista myös leikkaussaleja ja teho-osastoja suunnitellessaan. Terveydenhuoltoalan lattiapäällysteiden asiantuntijana nora tarjoaa erityyppisiä lattiapintoja laitosten tiloihin – toimitamme esimerkiksi sähköstaattisesti johtavia lattiapäällysteitä sekä eripaksuisia päällysteitä erilaisille kulutusalueille altistuvien lattioiden alusrakenteiden suojaamiseksi.

Olivatpa kyseessä sitten röntgentilatfysioterapiahuoneet tai muut erityistilat, valikoimastamme löytyy varmasti sopiva tuote, jonka avulla tilat on helpompi optimoida – tarjoamme esimerkiksi iskuja vaimentavia lattiapäällysteitä sekä lattioita, jotka soveltuvat röntgentiloihin.  nora-lattiapäällysteet parantavat yleistä tilojen akustiikkaa, ja samoin tuotteemme kestävät myös pudonneen savukkeen aiheuttaman syttymisvaaran, siten niitä voidaan käyttää myös laitosten tupakointitiloissa.nora lattiapäällysteet on testattu standardin EN 13501 mukaan eivätkä sisällä klooria.

Terveydenhuoltolaitoksille suunnitellut nora-lattiapäällysteet parantavat turvallisuutta

Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin