Divider Line

Markkinasegmentti

Julkisten rakennusten lattiapäällysteet

Julkisten rakennusten tilojen on oltava sekä toimivia että viihtyisiä, joten niiden lattioissa kestävyys, mukavuus, ergonomia sekä helppo ylläpito ja puhdistus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Julkisten rakennusten lattiapäällysteitä valittaessa tärkeitä ominaisuuksia ovat myös viehättävä ulkoasu sekä vaikutus ilmanlaatuun.

Julkisen tilan lattian on oltava muuntojoustava

Julkisissa rakennuksissa lattioiden on oltava monipuolisia ja täytettävä eri käyttökohteiden erityisvaatimukset. Esimerkiksi vilkkaassa käytössä olevien lentokenttien, asemien ja stadionien lattioiden on oltava erittäin kestäviä, jottei niihin jäisi rumia jälkiä eivätkä ne vaurioituisi, kun niillä kävelee satoja ihmisiä päivässä. Asemien ja lentokenttien lattioiden on oltava erityisen helppoja puhdistaa ja ylläpitää, kun taas esimerkiksi museoissa, kirjastoissavirastoissa ja kouluissa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vaikutus  terveelliseen sisäilmaan ja äänenvaimennus, jotta tiloissa olisi helpompi keskittyä itse asiaan. Askelvarmojen lattiaöäällysteiden tulee olla erittäin huolellisesti valittu huomioiden oikeanlaiset tekniset ominaisuudet.

Julkisten rakennusten nora-lattiapäällysteet ovat erittäin taloudellisia ja ne auttavat vähentämään tilojen käyttökatkoksia. nora-kumilattiapäällysteet kestävät vuosikymmeniä ja ne eivät vaadi erityispinnoitteita tai hankalia kunnostustöitä. Juuri kestävyys tekeekin nora-lattiapäällysteistä ihanteellisia esimerkiksi poliisi- ja paloasemille, oikeustaloihinvaltion virastoihinmuseoihin, taidegallerioihin ja moniin muihin julkisiin rakennuksiin.

Julkisiin rakennuksiin suunniteltujen nora-lattiapäällysteiden valikoimassa on runsaasti eri ominaisuuksilla varustettuja, ulkoasultaan monipuolisia tuotteita. noran yksilöllisillä inlay-kuvioilla voidaan korostaa tilojen eri alueita, tai lattioihin voidaan merkitä ohjeita ja opasteita. Koska nora-lattiapäällysteet ja -inlayt ovat tiiviitä ja mittapitäviä, ne voidaan asentaa ilman saumausta. Voimme myös toimittaa mittatilaustyönä suunniteltuja, logoilla tai muilla merkeillä varustettuja lattiapintoja esimerkiksi toimistojen ja hotellien auloihin.

Julkisten rakennusten nora-lattiapäällysteet parantavat turvallisuutta

Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin