norament 975 LL: Udvidet udvalg af farver og designs

Aftagelig gummi gulvbelægning, som hurtigt kan installeres ved hjælp af en passende klæber.

Læs mere

noraplan uni med ny farvepalet

Ren farve, intet andet

Se mere

Ny noraplan convia

Den enkle og smarte gulvløsning

Se mere
norament 926 pado rubber floor covering inspired by terrazzo key visual

Ny norament 926 pado:

En kunsterisk blanding for engagerende rum

Se mere

Holdbart og moderne gulv som kan vises frem

Velkommen til nora og den skandinaviske del af vores hjemmeside. nora by Interface er et gummigulvs mærke og er en del af Interface, Inc.. Siden 1950 har nora® gulvbelægninger opfyldt de unikke krav som stilles til belægninger i forskellige projekter over hele verden. Vores gulvsystemer er både ergonomiske, lydabsorberende, nemme at vedligeholde, skridsikre op til R11 og egner sig derfor særdeles godt til de udfordringer du daglig møder i forskellige miljøer. Fordi nora gulve er så slidstærke kan du være sikker på de forbliver flotte i årtier. På grund af lave emissioner bidrager vores gulve de til et sundt indendørs miljø. Med nora gulve kan du skabe et indendørs miljø som er komfortabelt, sikkert og lydløst og som overholder de specifikationer moderne og miljøvenlige gulve har.

To produktlinjer – utallige muligheder

norament er klassikeren blandt vores gulv og noraplan tilbyder næsten ubegrænsede muligheder når det gælder rum design. Vores formstøbte trappetrin, vores system nTx med dets fabriks påførte lim, samt en række tilbehør til begge produkttyper supplerer sortimentet. 

Vi tilbyder også muliugheden for tilføjelse af elementer som logo, mønstre og farver. Dette kan skabe et komplet individuelt rum design hvis dette ønskes. norament og noraplan gulve giver en perfekt kombination af design, funktionalitet, kvalitet og omtanke for miljøet.  


 
 
Hvem er nora?

nora systems er en global markedsleder indenfor gummi gulve. nora systems er en gulv belægnings producent med hovedkontor og produktion i Tyskland. nora systems historie begyndte i 1938 med at producerere gummi sko såler på vores fabrik i Weinheim. I 1950 begyndte gummi gulv fremstillingen. Frem til 2007 tilhørte virksomheden Freudenberg gruppen i Weinheim og var kendt under navnet Freudenberg Buildingsystems, som i årtier har produceret og udviklet gummigulve og skokomponenter. I 2007 solgte Freudenberg gruppen virksomheden til et tysk konsortium.

Der er idag mere 1100 ansatte fordelt over flere forskellige lande over hele verden. nora systems arbejder idag i mere end 80 lande. I 2018 blev nora systems opkøbt af Interface Inc., Atlanta (USA). Interface er verdens største producent af modulære tæppefliser for erhvervssektoren.

Vores værdigrundlag

Kundeorientering

nora står konsekvent for premiumkvalitet. Vores mål er at opfylde vores kunders ønsker på den bedst mulige måde.Dette betyder forståelse af vores kunders ønske om den bedst mulige individuelle tilpasning. Vi supporterer vores kunder i hver fase, begyndende med kundens planlægnings process, hjælpe med udførelses processen og rådgive omkring vedligeholdelse af gulvet for at opnå en ekstraordinær holdbarhed i flere årtier. 

Samarbejde

Som team ved vi at lydhørhed, ansvarsfølelse og tillid er afgørende faktorer for et vellykket samarbejde. At arbejde med gensidig respekt er meget væsentlig såvel internt i vores organisation som eksternt sammen med vores kunder og partnere.

Integritet

Vi ikke bare fremstiller og sælger vores produkter – de er vores liv. Kvalitet, innovationskraft, bæredygtighed og en høj brugsværdi for kunderne er nogle af årsagerne bag dette. Vi værdsætter ærlighed og konstruktivitet og gør det realisabelt. For os er loyalitet det allervigtigste udgangspunkt i samarbejdet med vores forretningspartnere.

Åbenhed

Videreudvikling er en forudsætning for at skabe fortsat fremgang. Vores innovationsånd er ikke begrænset til produktudvikling alene. At være innovative indebærer for os hele tiden at indhente ny viden på alle områder – fra markederne, fra vores kunder og ikke mindst fra hinanden.

Ansvar

Vi har vores rødder i Tyskland, men vi tænker og handler internationalt. Det uanset om det drejer sig om økonomiske, økologiske eller sociale aspekter. Vores handlinger er målrettet mod helhedstænkning med fokus på en bæredygtig fremtid. For os er ansvar ikke bare et ord; det er vores ledestjerne.

*** 

Omhyggeligt udvalgt

Et væsentligt krav er at nora gulvbelægninger skal bestå af høj-kvalitets industri og natur gummi. Derfor er de uden ftalatblødgørere. Desuden stiller vi omfattende økologiske krav til kvaliteten af det gummi der anvendes – krav som kun kan opfyldes af et fåtal leverandører. Vi anvender udelukkende de bedste gummikvaliteter.

Gummigulve og generel information

Miljømærkat og partnerskab

Vi ser på vores ansvar for miljø og samfund med stor alvor. noras produkter er internationalt certificerede og kontrolleres regelmæssigt af et uafhængigt institut. På områderne miljø og bæredygtighed anses nora systems som en af de førende virksomheder i sin branche og hører til initiativtagerne til DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen/Det tyske selskab for bæredygtigt byggeri). Desuden var nora systems den første producent af elastiske gulvbelægninger som tilbød producentrelateret miljøproduktdeklaration, en såkaldt EPD (Environmental Product Declaration).

Her finder du en oversigt over de vigtigste priser og samarbejder:

 • Byggvarubedömningen
 • Sunda Hus
 • Der Blaue Engel
 • BRE-klasse
 • M1
 • Indoor Air Comfort Gold
 • U.S. Green Building Council
 • Greenguard
 • CA 01350
 • DIN ISO 14001
 • EPD
 • DGNB
 • Sentinel-Haus Institut

Fremstillingsproces

nora gummigulve fremstilles på et moderne produktionsanlæg. Vi forsøger løbende, og så vidt det er muligt, at nedbringe mængden af de resurser vi anvender i produktionsprocessen. 

Made in Germany
nora gulvbelægninger produceres i Tyskland siden 1950. Den benyttede produktionsproces opfylder de strenge krav der findes, og hører til den højeste standard i verden. Virksomheden er desuden certificeret efter internationale standarder som ISO 9001 (kvalitetsstyring) og ISO 14001 (miljøledelsessystemer).

Bearbejdning

Vi lægger særlig stor vægt på sundhedsmæssige egenskaber for vores gulvbelægninger. For at få et indeklima med høj luftkvalitet er det nødvendigt at emissionen fra alle  byggematerialer er minimal. Vi anbefaler at der til nora gulve kun benyttes lavemitterende materialer til lim, spartel og primere. 

Optimale egenskaber

nora gulvbelægninger behøver ikke at blive fuget. Formstabiliteten gør at fugning ikke er nødvendig, undtagen i nogle få funktionsbetingede undtagelsestilfælde. Dette indebær en betragtelig fordel ved lægningen. nora trappebelægninger, trappekanter og sokkellister kan monteres med SIFLOOR Goman speciallim på rulle. Denne tørlim af høj kvalitet er lugtløs og miljøtilpasset og indeholder hverken opløsningsmidler, flygtige organiske forbindelser, formaldehyd, klor eller lignende. 

Anvendelse

En lang levetid betyder, ud over lang anvendelsestid, også at man sparer på resurserne. Ser man på hele livscyklussen for et nora-produkt, er det tydeligt, at  det ikke blot økologien, men også økonomien er optimal.

nora gulvbelægninger er særdeles slidstærke. Deres ekstremt lange levetid er langt over gennemsnittet for elastiske gulvbelægninger. Den tætte overflade på nora gummigulve muliggør en nem og omkostningsbesparende rengøring.

Godt indeklima

De senere år spiller luftkvaliteten i indeklimaet en stadig vigtigere rolle. nora gummigulve er i mange år blevet testet med hensyn til emissioner. På grund af sammensætningen i nora gulvbelægninger er de alle lav-emission.

nora gummigulve er blevet testet og godkendt af “Blaue Engel”, et tysk miljømærke som kun udstedes til gulvbelægninger med lave emissioner, og af GREENGUARD Environmental Institute (GEI) i USA, Institut Fresenius Chemische und Biologische Laboratorien AG, Taunusstein/Tyskland samt andre institutter.
 

Bæredygtighed

Genvinding, affaldshåndtering og emballage

En målsætning i vore proces er at belaste mennesker og miljø så lidt som muligt. Derfor genbruges for eksempel produktionsrester. Emballagematerialer vælges ud fra miljøsynspunkter.
 

Genvinding af produktionsrester

Produktionsrester, som materialespild og slibespåner fra fremstillingen af vores gummigulve, er længe blevet genvundet. De granuleres og indgår som en del af råmaterialet i forskellige nora-produkter, enten som genbrugsmateriale eller som formgivende effektgranulat.
 

Genbrug

Overskudsmateriale fra nymonterede gulve og udtjente nora gulvbelægninger, som ikke indeholder spartelmasse eller undergulvrester i større mængder, tages tilbage af nora systems som indleverer resterne til genvinding.
 

Miljøtilpasset emballagemateriale

Pladerne leveres enten løse eller i kartoner på returpaller af træ som tages retur og genanvendes af nora systems, inden for rammerne af et europæisk genvindingsprogram. Kartonerne fremstilles af returpapir og kan genvindes 100 %. Rullevarerne er rullet på papkerner som fremstilles af returpap. Papkernerne tages også retur og genbruges. Også indpakningen til rullerne består af genbrugspapir. Rullerne pakkes stående på træpaller i miljøtilpasset.

Markedssegmenter

Vores Produkter

Med farver og design i over 300 varianter tilbyder vi via vores systemer norament og noraplans et enormt spektrum. Dette giver en uendelig bredde af inspiration til kreativt design i den moderne arkitektur.

norament® fliser

Dette klassiske gummigulv er en overbevisende kombination af modstandsdygtig kvalitet og enestående funktionalitet. Fremstillingen foregår ved at fliserne presses under højt tryk, og det gør at fliserne får en meget tæt overflade. Det gør dem ekstremt resistente over for slid, og det betyder unikke muligheder for hurtig og nem rengøring.

noraplan® som banevare / fliser

noraplan gummigulv fås i ruller i mange forskellige mønstre og farver, hvilket giver praktisk taget ubegrænsede designmuligheder. Skulle standardsortimentet ikke slå til, er det bare at bestille den farve man synes passer.

noracare™ som banevare

 

Trappebelægninger

Individuelle krav til trapper opfyldes bedst af vores omfattende program lige fra de skræddersyede norament trappebelægninger med integrerede præformede trappeforkanter, trin og stødtrin, til individuelle kombinationer af trappevinkler, trappeforkanter og integrerede signal- eller sikkerhedsstriber. Vores systemudvalg rundes af med farvematchende sokkellisteløsninger, fugemasser, fugetråde og installationsmaterialer.

Specialgulve

Vi har udviklet specialgulve til områder der er omfattet af specielle tekniske standarder og krav. Disse omfatter fx akustikgulve med niveauer for trinlydsforbedring på 20 dB, elektrostatisk afledende eller ledende egenskaber eller højt specialiserede løsninger til skøjtehaller, golfanlæg og meget mere. Se nærmere på udvalget af design og varianter på de følgende sider.

nora® nTx

nora® nTx – Sikkert. Hurtigt. Universelt. Et revolutionerende system til hurtig lægning. Så nemt og samtidig så genialt – det selvklæbende gummigulv:  nora nTx, får sin vedhæftningsevne allerede på fabrikken. Med nora nTx reduceres installationstiden med op til 50 %, og man kan til og med foretage renoveringer mens driften er i gang. Risikoen for gulvbelægninger med for eksempel blæredannelser, trykmærker eller grimme samlinger hører fortiden til. Det selvklæbende gulv nora nTx lægges rent og sikkert i nogle få arbejdsgange og kan straks benyttes. Også på eksisterende gulvbelægninger og på almindelige beton- eller cementunderlag ved nybyggeri, selv ved forhøjet fugtindhold.

Transportløsninger

nora dækker et bredt udvalg af forskellige professionelle gulvbelægningsløsninger inden for transportbranchen, som for eksempel til busser, toge eller til maritime installationer.

Gulvtilbehør

Et tilbehørssortiment tilpasset nora gulvbelægninger til overbevisende løsninger i miljøer med både visuelle og funktionelle krav. Materialet er slag- og stødfast, indeholder ingen ftalatblødgørere og beholder sin funktionelle driftssikkerhed over tid.

Design

nora gummigulvbelægninger giver dig mulighed for at skabe ekstraordinære designverdener – med indlæg baseret på vores skabeloner eller komponeret efter dine ønsker. Gulvbelægninger er et vigtigt element i moderne design. De giver plads til personlighed og fylder rummet med liv. Således er valget af gulv af overordentlig stor vigtighed for de personer der benytter det, både med hensyn til funktionalitet og æstetik. Uanset om design inolvegget skal tjene som vejledning for de ældre, stimulere børns fantasi eller udvikle og strukturerer områder, så åbner nora ubegrænsede muligheder for dig.

Nyheder og henvisning

nora® nTx – Sikkert. Hurtigt. Universelt. Det revolutionerende hurtiglægningssystem.

nora® nTx – Sikkert. Hurtigt. Universelt.

Det revolutionerende hurtiglægningssystem.

Lige så enkel, som den er genial - den selvklæbende gulvbelægning af gummi, nora ® nTx, medbringer allerede sin klæbestyrke, når den forlader fabrikken.

Med nora® nTx reducerer du lægningstiden med op til 50% og kan endda gennemføre renoveringer, mens driften opretholdes. Risici ved lægning, for eksempel blæredannelse, blivende indtryks. Mvtrker eller svejsninger der går op, hører fortiden til.

Den selvklæbende gulvbelægning nora® nTx kan lægges perfekt og sikkert med få arbejdstrin, og den kan benyttes med det samme. Og det gælder både på eksisterende gulvbelægninger, samt underlag af beton eller cementgulv i nybyggeri, selv ved forhøjet restfugtighed.


Få mere at vide om nora nTx
Højdepunkter & Presse |  Vis alt

Still indestructible after all these years 

29. februar 2024
Tyskland | Projektreferencer

The BG Klinikum Unfallkrankenhaus Berlin, a casualty hospital, has been using nora rubber flooring since 1997. The floor coverings are still delivering top-class performance.

 
Højdepunkter & Presse |  Vis alt

New nora by Interface Flooring Features Elegant Terrazzo-Inspired Design 

25. april 2022
Tyskland | Produkter

norament 926 pado is the latest nora® by Interface rubber flooring product . It is reminiscent of traditional terrazzo, offering a classic design in modern high-quality rubber flooring. norament 926 pado’s mosaic-like granules are skillfully incorporated, giving rooms a magnificent and elegant atmosphere.

 
Projektreferencer |  Vis alt

LEGO House features nora rubber floors in unique shade 

Danmark (Billund)

Billund in Denmark, home to the world‘s first Legoland, has been enriched by yet another attraction since September 2017 – the spectacular LEGO House.

 

Montering og vedligeholdelse

Sørg for at din gulvbelægning ser ud og fungerer præcis som den skal i de kommende årtier.

Korrekt montering og vedligeholdelse er afgørende for at dit gulv skal kunne bibeholde sin naturlige skønhed og holde længe. Monteringsguider og vedligeholdelsesanbefalinger hjælper dig med at komme i gang, mens vores videofilm forklarer hvordan. Vi tilbyder også detaljerede praktiske træningsseminarer for at forsyne dig med de sidste nye monteringsteknikker og -færdigheder. Uanset om du er professionel montør, rengøringsfirma, slutbruger eller ejendomsejer, har nora resurser til at støtte dig på hvert eneste trin i monterings- og vedligeholdelsesprocessen.


Download Center

Kataloger

Produktbrochurer

norament
noraplan
Specialgulve
Hurtige installationssystemer
Trappebelægninger
Tools and installation materials

Markedssegment- og Referencebrochurer

Markedssegmentbrochurer
Referencebrochurer

Miljøbrochurer

EPDs

Certifikater

Den blå engel (Der Blaue Engel)
Cradle to Cradle
Global Green Tag
Indoor Air Comfort
M1 Emission classification
Det østrigske miljømærke
ecobau
Greenguard Gold

Tekniske datablade

Oversigter
norament
noraplan
noracare
Specialgulve

Monteringsguider

General
norament
noraplan
noracare
Specialgulve
Hurtige installationssystemer
Trappebelægninger
Føjning
Andre

Rengøringsanbefalinger

NCS koder

Building Information Modeling (BIM)

Virksomhedscertifikater

Erklæringer om præstationer (DOP)

norament
noraplan
noracare
Specialgulve
Hurtige installationssystemer

Produktgarantier

Kontakt os

 

Huvudkontor Skandinavien

nora by Interface
Rosenlundsgatan 40
118 53 Stockholm

(+46) 8 / 7052770
 info-se@nora.com

Danmark

nora by Interface

+45 337 970 55
 info-dk@nora.com

Norge

nora by Interface

+47 231 201 70
info-no@nora.com

 

Det her kan sikkert interessere dig

Kontakt til nora
Holde sig informeret
nora på LinkedIn
til nyhederne