Tranitionline

Markedssegment

Gulvbelægninger til uddannelsessektoren

Indlæringsmiljøet er afgørende for undervisningens effektivitet. Hvor godt unge mennesker lærer, afhænger af indlæringsmiljøet. Gulvbelægninger udgør grundlaget for et positivt undervisningsmiljø i uddannelsessektoren. De kan bidrage positivt til, at elever og lærere eller studerende og undervisere føler sig godt tilpas, motiverede til at yde deres bedste og ikke bliver syge.

Gulvbelægninger i uddannelsessektoren bør fremme indlæringen, eftersom undervisningen bliver mere effektiv, jo mere afslappede folk er:

nora gulvbelægninger fås med mere end 300 farver, design og overflader

Når det handler om at indrette børneinstitutioner, skoler og videregående uddannelsesinstitutioner med fantasi og individualitet, er nora gummigulvbelægninger førstevalget. Med mere end 300 farver, design og overflader at vælge imellem i standardsortimentet skaber de den bredest mulige kreative ramme for at skabe en virkelig behagelig atmosfære. 

Intarsier, der giver mulighed for levende farver og design af lokaler

Det er samtidig nemt at integrere intarsier, der er samlet på forhånd fra fabrikken, omfattende farvevalg og detaljeret lokaledesign i gulvsystemet. Takket være nøjagtig udskæring ved hjælp af ultralydsteknologi kan billeder, mønstre, sportsbaner eller informative elementer installeres præcist i gulvets overflade, endda uden samlingerMed noras intarsiaservice er det muligt at integrere muntre designdetaljer eller informative elementer. Derved opnår hver enkelt bygning sin egen unikke karakter.

Indeklima i børneinstitutioner

I forbindelse med planlægning og opførelse af uddannelsesinstitutioner er det særdeles vigtigt, at byggematerialerne, herunder gulvbelægninger, er kompatible med hinanden. Elever, lærere, studerende og undervisere skal trods alt tilbringe mange timer dagligt i bygningerne. Deres helbred og velvære udgør grundlaget for, hvor godt undervisningen lykkes. nora gulvbelægninger til uddannelsessektoren er lav emissionsprodukter og bidrager derfor til et godt indeklima i børneinstitutioner og på skoler og videregående uddannelsesinstitutioner.  Det er derfor med god grund, at de er blevet tildelt nogle af verdens førende miljømærker, bl.a. Blue Angel (UZ 120).

Nora gulvbelægninger er velegnede til skoleområder. Gummien begynder ikke og krympe, men bevarer sin formstabilitet. 
Nora gummigulve indeholder ikke PVC, ftalatblødgørere og halogener. 

nora gulvbelægninger til uddannelsessektoren – mindre kemisk rengøring og langvarig slidstyrke

nora gummigulvbelægninger kræver ingen overfladebehandling. Det er en betydelig fordel, fordi de derfor heller ikke kræver omstændelig grundrengøring, hverken i starten eller på noget senere tidspunkt i deres produktlevetid. Du sparer tid og penge, fordi der skal købes færre kemikalier og afsættes færre arbejdstimer til rengøring. 

nora gulvbelægninger til uddannelsessektoren bevarer deres flotte udseende gennem hele deres levetid med budgetvenlig vedligeholdelse. Det betyder også, at deres livscyklusomkostninger er gunstige. Der er altså penge at spare på vedligeholdelse af undervisningsfaciliteter ved at planlægge på forhånd. 

Når gulves holdbarhed er lang, er livscyklus omkostninger af en bygning væsentlig. Vedligeholdelse, rengøring, reparation og endda nedlukningstid er ofte dyrerer end anlægsudgifterne.  

Permanent elastiske gulve i uddannelsesinstitutioner sikrer komforten på langt sigt

Den langvarige elasticitet betyder, at nora gulvbelægninger absorberer størstedelen af støjen. Det skaber en stille og behagelig atmosfære i uddannelsesinstitutionen, hvilket igen virker fremmende for undervisning og indlæring.  

For lærere og undervisere medfører elasticiteten en særlig ergonomisk fordel, fordi den reducerer den belastning af kroppen, der opstår, når man står og går i lange perioder ad gangen. Lærere og undervisere bliver ikke lige så hurtigt trætte og kan holde sig produktive længere. 

nora gummigulvbelægninger fremstillet af robuste, elastiske materialer giver maksimal komfort i børneinstitutioner og på skoler og videregående uddannelsesinstitutioner. De føles behageligt lune at røre ved. De elastiske gulvbelægninger til uddannelsessektoren er skridsikre op til R11, så man uden fare kan løbe og lege på dem. Det skaber et indlæringsmiljø, hvor folk trygt kan bevæge sig omkring, føler sig godt tilpas og er motiveret til at lære. 

Få mere at vide om, hvordan nora gulvbelægninger til uddannelsessektoren kan opfylde dine behov: 

Større sikkerhed med nora gulvbelægninger til uddannelsessektoren

Kontakt til nora
Holde sig informeret
nora på LinkedIn
til nyhederne