Divider Line

Markedssegment

Gulvbelægninger til offentlige bygninger

I offentlige bygninger går funktionalitet hånd i hånd med æstetisk design. For gulve i offentlige bygninger er holdbarhed, komfort, ergonomi og nem vedligeholdelse afgørende. Og attraktivt design og egenskaber som godt indeklima er naturligvis også vigtige faktorer, når der skal vælges en egnet gulvbelægning til en offentlig bygning.

Større sikkerhed på offentlige bygninger med nora gulvløsninger

Gulvbelægninger i offentlige bygninger skal være alsidige. Afhængigt af anvendelsesområde skal gulvet i en offentlig bygning leve op til forskellige krav. For eksempel skal meget belastede gulve i lufthavne, på stationer eller i stadioner eller arenaer, som hundredvis af mennesker betræder dagligt, være særdeles modstandsdygtige for at undgå grimme slidspor eller skader. Gulvbelægningen på stationer og i lufthavne skal være særlig let at rengøre og vedligeholde, mens den i offentlige bygninger som museer, bibliotekeradministrationskontorer og skoler skal bidrage til et godt indeklima og samtidig absorbere støj, så bygningernes brugere nemmere kan koncentrere sig. Skridsikre gulve til offentlige bygninger skal udvælges meget omhyggeligt for at sikre de rigtige specifikationer


nora gulve til offentlige bygninger er særdeles økonomiske og hjælper med at undgå nedetid. Der er ikke behov for særlig overfladebehandling eller vanskeligt renoveringsarbejde, eftersom nora gummigulvbelægninger holder i årtier. Takket være denne holdbarhed er nora gulvbelægninger som skabt til brug på politistationer og brandstationer, i domhuse og regeringsbygningerpå museer og gallerier og i andre offentlige bygninger.

nora gulve til offentlige bygninger fås med en lang række egenskaber og i forskellige design. Individuelle intarsier giver mange muligheder for at opdele gennemgangsområder i zoner. nora intarsier til gulve i offentlige bygninger kan også anvendes til vejvisning og information. Takket være den tætte overflade og dimensionsstabiliteten kan nora gulve og intarsier monteres uden fugning. Andre områder som f.eks. kontorer og indgangspartier i hoteller kan udstyres med specialdesignede logoer og emblemer.

Større sikkerhed med nora gulvbelægninger til offentlige bygninger

Kontakt til nora
Holde sig informeret
nora på LinkedIn
til nyhederne