transition line

Markedssegment

Gulvbelægninger til transportmidler

Gulvbelægninger til transportmidler skal altid prioritere sikkerheden højest. Gulvbelægninger til transportmidler skal overholde en lang række bestemmelser: Brandsikring, skridsikkerhed og andre egenskaber er helt afgørende. Gulve i transportmidler skal være særdeles slidstærke, men samtidig lette at vedligeholde.

Mere sikker transport med gulvløsninger fra nora:

Gulve til skinnekøretøjer og busser

Folk bruger mange timer hver dag i transportmidler for at pendle til og fra arbejde eller uddannelsessted, besøge venner, købe ind og i øvrigt komme omkring. Sikre gulve i busser og toge spiller en betydelig rolle for sikkerheden under transporten. Derfor sætter nora gulve til transportmidler altid sikkerheden først. Beskyttelsen af passagerer er en væsentlig faktor, når vi udvikler vores gulve. En af de hyppigste årsager til tilskadekomster er fald, der skyldes, at man glider på upålidelige overflader. nora specialbelægninger til transportmidler kan hjælpe dig med at minimere risikoen for, at folk glider og falder i busser, tog, biler, metroer, undergrundsbaner, sporvogne, letbaner, højhastighedstoge og andre køretøjer. nora – det mere sikre gulv til transportmidler.

Gulve til skibe og offshorebranchen

Gulve til skibe, tankskibe, krydstogtskibe, færger, arbejdsbåde og boreplatforme skal opfylde de helt unikke krav, som denne type komplekse områder stiller. Sikkerhedskravene og en bred vifte af forskellige regulativer skal alle overholdes. Gulve til transportmidler skal være særdeles slidstærke for at kunne modstå det kraftige slid og de særlige forhold, der gør sig gældende i et marint miljø.

Godkendte gulvløsninger til marin brug – IMO-gulvbelægninger og sikkerhedskrav til transportmidler

nora gulvbelægninger til transportmidler opfylder de sikkerhedskrav til brandsikkerhed inden for lokal-, regional- og fjerntrafik og på skibe af hensyn til passagersikkerheden. nora gulvbelægninger til transportmidler lever op til de højeste krav blandt samtlige internationale brandsikkerhedsbestemmelser (EN 45545, DIN 5510-2, BS 6853:1999, NF-F 16-101, NFPA 130, UIC 564-2/12 og IMO).

Gulvløsninger til transportmidler

nora intarsier til gulve i busser og tog foruden skibe og både kan være særdeles effektive til information og vejvisning. nora gulvløsninger til transportbranchen er blandt de mest holdbare gulve til transportmidler, og de kan nu monteres med det nye selvklæbende nora nTx system på en brøkdel af tiden. Få mere at vide om, hvordan du kan reducere monteringstiden betydeligt med de nye nora nTx gulvløsning til transportbranchen.

Større sikkerhed inden for transport med nora gulvbelægninger

Kontakt til nora
Holde sig informeret
nora på LinkedIn
til nyhederne