Markedssegment

Gulvbelægninger til sundhedssektoren

Bliv rask, og forbliv rask. nora er specialist i gulvbelægninger til sundhedssektoren og tilbyder produkter, der opfylder de høje krav til forskellige typer af sundhedsfaciliteter. Gulve i sundhedsinstitutioner skal leve op til gældende hygiejniske, lægelige og sikkerhedsmæssige standarder.

nora gulvbelægninger til sundhedssektoren opfylder de unikke funktionelle og æstetiske krav, som din sundhedsinstitution skal leve op til: 

nora gulvbelægninger til sundhedssektoren – ergonomiske og særdeles skridsikre

Fra et ergonomisk synspunkt udgør nora gulvbelægninger til sundhedssektoren et positivt bidrag. På grund af gummiets robuste egenskaber er gulvbelægningerne skånsomme over for led og ryg, samtidig med at de i væsentlig grad forøger stå- og gangkomforten for læger og sygeplejepersonale. nora gulvbelægninger til sundhedssektoren er kørestolsvenlige og særdeles skridsikre (skridsikkerhedsklasse R9 til R11).

Det perfekte system inkluderer hygiejniske overgange mellem gulv og væg

nora systemkonceptet er også unikt: samme design med flere funktioner. Nem planlægning! nora gulve til sundhedssektoren åbner mulighed for tværfunktionelt design med størst mulig kreativ frihed. Systemet omfatter også hygiejniske overgange mellem gulv og væg samt intarsier til vejvisning i gange og opdeling i zoner.

Desuden indgår perfekt gulvinstallation og autoriserede gulvmontører i produktets systemkoncept . Det giver garanti for god og sikker installation for entreprenører og planlæggere.

Gulve til følsomme områder i sundhedssektoren

I årtier har hundredvis af hospitaler sat deres lid til nora gummigulvbelægninger til sundhedssektoren. De bruges til alt fra tungt belastede indgangspartier, flugtruter og trapper til patientstuer og sygeplejerskernes vagtstue, hvor stemningen kan have en positiv indflydelse på, hvor hurtigt patienterne bliver raske og kommer til kræfter.

noras erfaring og knowhow er også et aktiv, når der skal indrettes operationsstuer og skadestuer. Som specialist i gulvbelægning til sundhedssektoren kan nora tilbyde et udvalg af kvaliteter til disse krævende områder, f.eks. elektrostatisk dissipative gulvbelægninger og forskellige tykkelser, der kan beskytte undergulvet i særligt udsatte områder.

Til områder som røntgenstuer, scanningsrum og fysioterapiafdelinger tilbyder vi stødabsorberende gulvbelægninger, der kan dekontamineres for radioaktivitet, og som derved skaber optimale forhold i disse særlige områder. Endvidere skaber nora gulvbelægninger god akustik i fællesområder, og deres modstandsdygtighed over for varmen fra cigaretter gør dem til oplagte valg til rygeområder i sundhedsinstitutioner.

Nora gulve er:

  • Brandhæmmende i henhold til EN 13 501 og indeholder inden khlor
  • Lav VOC emission forbedrer indendørs luftkvalitet.
  • PVC fri og indeholder ingen ftalatblødgørere og halogener

Større sikkerhed med nora gulvbelægninger til sundhedssektoren

Kontakt til nora
Holde sig informeret
nora på LinkedIn
til nyhederne