Transition Line Market Segment Industry

Markedssegment

Gulvbelægninger til industrien

Gulvbelægninger til områder inden for industrien, der udsættes for kraftige belastninger. Områder i industrivirksomheder som f.eks. produktionsafdelinger og samlebånd stiller krav om et meget kompakt og særdeles holdbart gulv med høj slidstyrke, selv ved meget kraftige belastninger. I forsknings- og produktionsmiljøer kræves der særlige tekniske egenskaber. Gulvbelægninger til biovidenskabelige miljøer skal være hygiejniske og lette at rengøre, mens produktion af elektroniske produkter stiller krav om ESD-gulve.

Større sikkerhed på industrianlæg med nora gulvløsninger til industrien og biovidenskabelige miljøer

Industrianlæg stiller særlige krav. I renrum, inden for medicinalindustrien og på biovidenskabelige anlæg er kvalitetskravene særlig strenge. I denne type områder spiller gulvbelægningen en afgørende rolle for at kunne opnå den krævede luftrenhed. nora leverer industrielle gulvsystemer, der opfylder disse strenge kriterier, samtidig med at de tilbyder uovertruffen holdbarhed.

Industrielle gulvbelægninger i produktionsområder , f.eks. omkring samlebånd, i fabrikshaller og på lagre, udsættes for ekstreme belastninger. Gaffeltrucks og tungt udstyr stiller store krav til industrigulvets evne til at modstå den dynamiske trykpåvirkning. nora gulvsystemer til industrien kan uden problemer modstå dynamiske påvirkninger på op til 6 N/mm2. Industrigulve kan blive udsat for stoffer som olie, fedt, kemikalier og bakterier. nora gulvbelægninger med høj ydeevne er ekstremt slidstærkedimensionsstabilemodstandsdygtige over for kemikalier og lette at rengøre.

Industrigulve til områder med elektriske anlæg kræver ofte elektrostatisk dissipativ (ESD) beskyttelse.

Under produktion og montering af elektroniske komponenter skal de beskyttes effektivt mod elektrostatiske udladninger. Selv udladninger ned til 100 volt, som ikke bemærkes af mennesker, kan beskadige følsomme komponenter. Skaden opdages ofte først af kunden, når slutproduktet ikke fungerer, som det skal. Det medfører hurtigt høje følgeomkostninger, hvis ESD-beskyttelsen svigter under produktionen. Som en del af det rigtige system kan industrielle gulvbelægninger fra nora bidrage til høj funktionalitet og kvalitet af vigtige elektroniske produkter.

nora tilbyder en bred vifte af gulvbelægninger til en lang række anvendelsesområder inden for industrien og i biovidenskabelige miljøer, herunder datacentre, produktionshallerlaboratorierrenrum og arbejdsområder. nora gulvbelægninger til forskellige andre anvendelsesområder i erhvervslivet såsom kontorerudstillingslokalertoiletterindgangspartier, receptioner, cafeteriaer, omklædningsrum, fællesrum  og pauserum skaber en afslappet stemning og er samtidig velegnet til personer, der lider af allergi, takket være deres lave emissioner og fremragende hygiejniske egenskaber. Med nora industrigulve i kontorer opstår der en afslappet atmosfære, der fremmer et bedre arbejdsmilj. Selv til gennemgangsarealer, mezzaningulve, EDB-gulve og trapper tilbyder nora attraktive industrielle gulvløsninger med tilbehør.

Større sikkerhed med nora gulvbelægninger til industrien

Kontakt til nora
Holde sig informeret
nora på LinkedIn
til nyhederne