Elválasztó vonal

Biztos talajon nora gumiburkolattal 

Az Ön biztonságérzete a legfontosabb számunka, melyet minden cselekedetünkkor szem előtt tartunk. Azáltal, hogy a nora-t választja, biztonságban érezheti magát és megbizonyosodhat róla, hogy a legjobb döntést hozta. A megfelelő padlóburkolat nagyban hozzájárul ahhoz, hogyan érezzünk magunkat és miként mozgunk az adott térben. A nora gumiburkolatok nem csak esztétikusan néznek ki, hanem tökéletesen ellátják a funkciójukat is. A hatékony általános karbantartástól az alacsony kibocsátású anyagokon át, az illesztés- és bevonatmentes felületig gumiburkolataink napi szinten szereznek örömet Önnek. Amennyiben a nora-t választja, biztos lehet benne, hogy kiváló döntést hozott nem csak jelenkor, hanem az elkövetkező generációk számára is. 

Mit jelent a nora?

A nora systems GmbH a „Made in Germany” Germany’’ irányelvet figyelembe véve 1950 óta gyárt, fejleszt és értékesít rendkívül kopásálló és tartós gumiburkolatokat. Az egyedi és kivételes megoldások létrehozásának ötlete ösztönöz minket, melyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. A gumiban találtuk meg az ideális anyagot ahhoz, hogy mindezt megvalósítsuk, és teljes joggal vagyunk büszkék azon szakértelmünkre, amellyel termékeinket tökéletesíteni tudjuk. Az EN 13501 szabványban meghatározottak szerinti égésgátló képesség, a tartósság, a csúszásállóság és a méretstabilitás csak néhány azon kulcsszavak közül, melyek leírják a nora padlóburkolatok kimagasló tulajdonságait. Ezen felül nem tartalmaznak lágyítószereket (ftalát), vagy halogéneket, valamint nem igényelnek semmilyen bevonatot és installálásuk tömítések nélkül is kivitelezhető. Mindezeket az ügyfeleink nagyra értékelik, bármilyen szegmensről legyen szó. 

Egy másik rendkívül fontos szempont a gazdasági érték, melyben a nora burkolatai élen járnak, köszönhetően az alacsony fenntartási költségnek, ami a termék teljes élethosszát végigkíséri. Professzionális értékesítési csapatunk minden esetben segít kiválasztani a megfelelő gumiburkolatot az adott alkalmazási területhez, és választ ad minden termék-specifikus kérdésre. A mi feladatunk, hogy hozzáadott értéket nyújtsunk - mint például a magas színvonalú szolgáltatás, a projekttervezés vagy technikai segítségnyújtás - így Ön minden alkalommal meggyőződhet róla, hogy jó döntést hozott, azáltal, hogy nora padlóburkolatot választott.
 
 
Made in Germany
A „Made in Germany” megkülönböztetés az első osztályú minőség ígérete, amelyet világszerte általánosan elismernek. A nora kizárólag Németországban fejleszt és gyárt, továbbá szerepel a „Német piacvezető vállalatok enciklopédiájában”. 

Nem számít, hogy a világ mely részén él, bárhol élvezheti a nora gumiburkolat nyújtotta előnyöket. Több évtizede sikeresen exportáltunk Németországból nemzetközi ügyfeleink részére. Akár az egészségügyben, a közlekedésben, az iparban, vagy középületekben. A kivételesen hosszú élettartamú nora gumiburkolat arra készült, hogy ellenálljon az igénybevételek minden típusának. Számíthat rá, hogy termékeink megfelelő karbantartás mellett, a következő évtizedekben is ugyan olyan eredményeket képesek produkálni.

Fenntartható padlóburkolat a jövő számára

A nora system-nél a gyártási módszereinknek valamint nyersanyagainknak szigorú ökológiai normáknak kell megfelelniük. Termékeinket nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkező független intézmények rendszeresen ellenőrzik. 

A környezetvédelem és a fenntarthatóság területén a nora systems az ágazat egyik vezető vállalata, mely megtalálható a Német Fenntartható Épületek Tanácsa (DGNB) kezdeményezői között, továbbá tagja az Egyesült Államok Zöld Épület Tanácsának (USGBC). A nora volt az első rugalmas padlóburkolat-gyártó, amely környezetvédelmi terméknyilatkozatokat (EPD) tett közzé, és az egyike azon rugalmas padlóburkolat-gyártóknak, amelyek elsőként szerezték meg az ISO 14001 tanúsítványt környezetirányítási rendszerükre vonatkozóan.

 

Itt megtalálhatja a legjelentősebb díjakról és együttműködésekről szóló áttekintéseket >

Szolgáltatásminőség 

Ügyfelünkként Ön kiemelten fontos számunkra. Kimagasló eredményeket érhet el egyedi gumiburkolat-projektjében, mert mi mindig itt vagyunk, hogy segítsünk. A műszaki előírásokra vonatkozó támogatástól kezdve a helyszínen történő installálásig, az értékesítés utáni szolgáltatásokon át – a nora minden lépésnél Ön mellett áll . Szakmai ismereteink megosztása révén segíthetünk Önnek, hogy az egyedi projektje számára a lehető legjobb megoldást választhassa.

Piaci szegmensek

Habár minden projekt más, termékeink dizájnjával és műszaki paramétereivel szembeni elvárásokat – ügyfeleink innovatív gondolatain kívül - a különböző típusú épületek határozzák meg.

Termékeink

A nora® padlóburkolatok kiváló minőségű természetes és ipari gumikból készülnek. Természetes forrásokból származó ásványi anyagok, valamint egyéb összetevők, például környezetbarát színpigmentek keverékéből állnak, amelyeket lemezekké formálnak, préselnek, majd hő- és magas nyomás alatt vulkanizálnak. Az anyag rugalmas tulajdonságainak köszönhetően padlóink nem igényelnek semmilyen ftalát lágyítószert. A gyártás további fázisában a nora cleanguard® térhálósítási technológia alkalmazása a felületet film- vagy lakkréteg használata nélkül is tömörré és zárttá teszi. Ezért nincs szükség bevonatok alkalmazására, és ezért néznek ki olyan nagyszerűen a nora padlóburkolatok még sokéves használat után is.

norament® modulok

Ez a klasszikus gumi padlóburkolat a fenntartható minőség és a kiváló funkcionalitás meggyőző kombinációja. A magas nyomáson préselt lapok nagyon tömör, zárt felületet alkotnak. Ez rendkívül kopásállóvá teszi őket, továbbá gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé.

noraplan® modulok és tekercsek

A noraplan® padlóburkolatok sokféle kivitelben és színben kaphatók tekercs vagy lapok formájában, amelyek gyakorlatilag korlátlan tervezési potenciált biztosítanak. A termékkínálat kilenc különböző kivitelből áll.

Formalépcsők

Minden részletre kiterjedő rendszerünk, a testre szabott, előre kialakított lekerekített lépcső éllel, homloklappal és fellépővel ellátott norament® formalépcsőtől, az emelkedést, él kiképzést segítő és beépített biztonsági csíkok egyéni kombinációival rendelkező lépcsőkig, megfelel a lépcsőházak egyedi igényeinek. Rendszerkínálatunk a színben illő szegélylécekkel, fugamasszával, hegesztőzsinórral és a lerakáshoz szükséges anyagokkal válik teljessé. 

Speciális padlóburkolatok

Azon területek számára, amelyeknél speciális műszaki szabványok és követelmények vannak érvényben, különleges padlóburkolatokat fejlesztettünk ki. Ezek közé tartoznak például a 20 dB-es lépészaj elnyelési indexszel rendelkező akusztikus burkolatok, az elektrosztatikusan levezető vagy vezetőképes tulajdonságokkal rendelkező burkolatok, illetve a jégpályák, golfpályák és egyéb létesítmények számára készült speciális megoldások. Ismerje meg a különféle kialakítások és változatok körét a következő oldalakon.

nora® nTx

A gyárilag applikált erős ragasztónak köszönhetően, a nora® nTx használata olyan egyszerű, mint amilyen ötletes. A padló néhány egyszerű lépésben, tisztán és biztonságosan lerakható és azonnal használható. Bármilyen általános beton vagy cement aljzatkiegyenlítő felületre, valamint közvetlenül a meglévő padlóburkolatokra is lerakható. A nora® nTx esetében még az aljzatkiegyenlítő magas maradék nedvességtartalma sem jelent problémát.

Megoldások a közlekedésben

Függetlenül attól, hogy busszal, vonattal vagy hajóval utazik, illetve hogy több hónapon keresztül egy olajfúró platformon dolgozik, a nora padlóburkolatok minden nap óvják az Ön biztonságát. Az utasok biztonsága és jóléte nagyon fontos számunkra. A gondosan kiválasztott építőanyagok e cél elérésének fontos részét képezik. Tapasztalt tervezőinkkel és felhasználóinkkal közösen tartós, nagy teljesítményű padlóburkolatokat tervezünk olyan kialakítással és szigorú műszaki jellemzőkkel, amelyek előnyös választássá teszik e burkolatokat a nagyon intenzív használatnak kitett területeken.

Padlóburkolat kiegészítők

A kiegészítők olyan gumiból készülnek, amelyek megfelelően illeszkednek a nora® padlóburkolatokhoz a vizuális és funkcionális szempontból is meggyőző megoldások érdekében. Az anyagok ütés- és ütközésállók, és hosszú távon megőrzik funkcionális megbízhatóságukat.

Intarziák

A nora gumiburkolatok lehetőséget nyújtanak az Ön számára, hogy – a mi mintáink vagy az Ön által kívánt kompozíció alapján – az intarziák segítségével egyedülálló felületet hozzon létre. A divatos színű és különböző kialakítású nora burkolataink széles skálája számos különböző alkalmazást tesz lehetővé. 
 

Hírek és referenciák

Videó előnézet: noraplan signa: Tervezés korlátok nélkül: vizuális kulcsmotívum
 

noraplan signa

Új színek és új design a nora bestsellerének 

A noraplan signa gumipadló új megjelenést kapott

Bestseller új köntösben, átdolgozott dizájnnal és színspektrummal, valamint egy további felületi szerkezettel: a noraplan signa egy sokoldalú, változatos padlóburkolat és a nora systems történetének legsikeresebb terméke. Ennek oka a következő: A gumi padló rendszer-koncepciója a legnagyobb értékesítési jellemző. A harmonikus szemcsés minta, a széles színválaszték, a mindenre kiterjedő kiegészítő-választék és a különböző funkcionális tulajdonságokkal rendelkező változatok, valamint az öntapadós nTx változat ezt a padlóburkolatot hihetetlenül sokoldalúvá teszi.

Tudjon meg többet a noraplan signa-ról.

 
Fénypontok és sajtó |  Mutasd az összeset

Expanded nora by Interface Rubber Stairtread Solution Features Modern norament 926 arago Design 

14. április 2021
Németország | Products

Interface®, a worldwide commercial flooring company and global leader in sustainability, is expanding its nora® by Interface portfolio of stairtreads with the norament 926 arago design, featuring modern, irregular marbling for a unique aesthetic. The integrated one-piece norament stairtreads combine stair nosing, tread and riser as a single element. They are suitable for a range of environments, from public buildings and industrial applications to education, social-housing, and healthcare. Optionally, the stairs can be equipped with additional signal or safety strips.

 
Fénypontok és sajtó |  Mutasd az összeset

From hospitals to nursery schools: noraplan signa is an all-round floor covering for all areas of application 

13. január 2019
Németország | Project References

noraplan signa is an all-round versatile floor covering and the most successful product in the history of nora systems. The reason for this: The system concept of this rubber flooring is its greatest selling point. The harmonious granular pattern, wide range of colours, comprehensive accessory range and versions with various functional properties plus the self-adhesive nTx variant make this floor covering incredibly versatile.

 
Projekt referenciák |  Mutasd az összeset

Center for Hybrid Nanostructures (CHyN) 

Németország (Hamburg)

Fully capable of handling maximum loads - In the clean rooms of the CHyN research center, rubber floors are providing a shock-free work environment

 

A nora padlók lerakása és karbantartása

Találja meg ajánlásainkat arra vonatkozóan, hogyan készítse elő a padlót különböző anyagok használatával, valamint hogy ténylegesen hogyan kell installálni a nora padlóburkolatokat. A munkát megkönnyítő eszközök leírását, szintén elérheti nálunk. A tervezők és az építészek letölthetik a kiírásokra vonatkozó javaslatainkat, és néhány érdekes tipp is elérhető valamennyi felhasználó számára, például hogy mikor szükséges az illesztések tömítése és mikor nem.

Letöltések

Vállalati ismertetők
Környezetvédelmi ismertetők
Termékismertetők
Piaci szegmens ismertetők
Tanúsítványok
NCS kódok
Műszaki adatlapok Összegző táblázatok
Műszaki adatlapok Lerakással kapcsolatos anyagok
Lerakási útmutatók
Tisztítási ajánlások
Teljesítménynyilatkozat
Garanciák
Building Information Modeling (BIM)

Ökocímke és partnerségek

Kapcsolat

Nincs-előnézet_nora-logo
 

Magyarország | Budapest

ProInterier Kft.

Esztergomi út 48.
1138 Budapest

Tel.:(+36) 1 / 349 6545
Fax: (+36) 1 / 345 6544
Mobil: (+36) 70 / 415 40 93

 

Ez érdekelheti Önt

How to Contact Us
Sign Up For Updates
Find nora on LinkedIn
Latest News & Events