Barn som springer på nora golv
Avdelningslinje

Marknadssegment

Golv för utbildningssektorn

Inlärningsmiljön påverkar inlärningen. Hur bra människor lär sig, beror bla. på deras inlärningsmiljö. Golvbeläggningar är endel av grunden för positiva inlärningsmiljöer inom utbildningssektorn. De kan utgöra ett viktigt bidrag till att eleverna och lärarna ska känna sig bekväma, motiverade att prestera och hålla sig friska. 

Golv i utbildningssektorn ska främja inlärning – ju fler som känner välbehag desto effektivare är deras inlärning:

nora golv finns i mer än 300 färger samt en rad olika design

När det handlar om fantasifull och individuell design av förskolor, skolor och universitet är nora gummigolv ett utmärkt alternativ. Med mer än 300 färger, designer och ytor att välja mellan i standardutbudet tillåter de maximal kreativitet för att skapa en verkligt komfortabel och sund inomhusmiljö. 

Inlägg för levande färger och rumsdesigner

Dessutom kan fabrikstillverkade inlägg och omfattande färg- och rumsdesign enkelt monteras in i golvsystemet. Genom exakt skärning med ultraljudsteknik, kan exakta bilder, mönster, logotyper eller informationer läggas in helt skarvfritt i golvet. nora inläggscenter gör det möjligt att använda lekfulla designelement eller informationer. Varje fastighet får därmed sin egen speciella och unika karaktär. 

Inomhusluften i skolor

Det är viktigt att byggmaterial, som exempelvis golvbeläggningar, är kompatibla med varandra vid planeringen och installation av undervisningsbyggnader. Detta beror på att elever och lärare tillbringar många timmar varje dag i dessa institutioner. Deras hälsa och välmående utgör grunden för framtida inlärning. nora golv i utbildningssektorn har certifierats som golv med låga utsläpp och bidrar till bra kvalitet på inomhusluften i förskolor, skolor och universitet.  Detta intygas av utmärkelser från världens viktigaste kvalitetscertifikat, som bland annat Blue Angel (UZ120)

nora golv är utvecklade för utbildningsbyggnader. Golven är fria från PVC, ftalatmjukgörare och halogener. Detta gör dem till det perfekta valet för utbildningssektorns känsliga områden

nora golv i utbildningssektorn – mindre kemikalier vid rengöring och ger en långvarigt hållbarhet

nora gummigolv utan beläggning har en stor fördel: de har ingen beläggning och därför ingen invecklad rengöring – varken i början eller någon gång under dess livslängd.  Detta innebär tids- och kostnadsbesparingar, dvs. det behövs färre kemikalier, mindre tid och därmed en lägre underhållskostnad. 

nora golv för utbildningssektorn utstrålar hög kvalitet under hela livslängden och har låga underhållskostnader. Därmed är deras livscykelkostnad (LCC) också fördelaktig. nora gummigolv utan beläggning har en stor fördel: de har ingen beläggning och därför ingen invecklad rengöring – varken i början eller någon gång under dess livslängd.  Detta innebär tids- och kostnadsbesparingar, dvs. det behövs färre kemikalier, mindre tid och därmed en lägre underhållskostnad. 

Permanent elastiska golv i utbildningsbyggnader för långvarig komfort

Tack vare elasticiteten minskar nora gummigolv den största delen av bullret. Detta skapar en tyst och angenäm miljö i utbildningslokaler och underlättar inlärning och utbildning.  

För personal och elever, är denna elasticitet särskilt ergonomiskt fördelaktig, eftersom kroppen avlastas under de långa perioder som man står eller går runt. Lärare blir inte trötta lika snabbt och håller sig produktiva längre. 

nora gummigolv tillverkade av "hållbar elasticitet" erbjuder maximal komfort för förskolor, skolor och universitet. De är sköna och varma.De elastiska golven i utbildningslokaler är halkfria, vilket gör dem säkra att springa och leka på. Detta leder till att utbildningsmiljöer skapas där människor kan röra sig säkert, känna sig bekväma och motiverade att lära. 

Ta reda mer om hur nora golv för utbildningssektorn kan uppfylla dina behov: 

Mer säkerhet med nora golv för utbildningssektorn

Kontakta nora
Nyhetsbrev
nora på LinkedIn
Till nyheterna