Kaupat, myymälät ja erikoisliikkeet

Lattiapäällysteet ruokakauppoihin

Ruokakauppojen lattiapäällysteillä on oltava monenlaisia ominaisuuksia. Esimerkiksi valintamyymälöiden ja alennusliikkeiden lattioiden on oltava paitsi viehättäviä, myös kestäviä ja helppoja puhdistaa. Lisäksi niillä on oltava hyvät akustiset ja ergonomiset ominaisuudet. nora systemsin vankoissa ja kestävissä kumilattiapäällysteissä yhdistyvät toisiinsa suunnittelun ja toimivuuden parhaat puolet, joten ne ovat ihanteellinen vaihtoehto ruokakaupoille. noran suuren värivalikoiman ansiosta liiketilojen eri alueet on helppo erotella toisistaan visuaalisesti ja eri tuotetyyppien mukaisesti.

Soveltuvat tuotteet

noraplan® uni

Rubber flooring one-coloured.

noraplan®lona

Rubber flooring in a filigree design with contrasting colors and accents. Silk-matte surface with subtle texture and visual depth. 

norament 926 arago

Flat, direction-oriented relief structure with fine granules and modern marbling design for maximum demands. No two tiles are the same – each square meter is totally unique.

 

noraplan® unita

Rubber flooring with a varied combination of materials, comprising permanently resilient rubber and randomly dispersed granite chips, in two timeless design variations.

norament 926

Rubber flooring for extremely heavy traffic areas, with classical round pastille, one-coloured.

norament 926 grano

Rubber flooring for extremely heavy traffic areas, with hammerblow surface and a granular design rich in contrast.

 
Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin