Kaupat, myymälät ja erikoisliikkeet

Lattiapäällysteet ketjuliikkeisiin, ravintoloihin ja majoitusliikkeisiin

Miellyttävän ja viihtyisän ilmapiirin luominen myymälän asiakkaille ja henkilökunnalle on erittäin tärkeää ketjuliikkeille – olipa kyseessä sitten apteekki, optikkoliike, pankki tai matkatoimisto. Sama koskee tietysti myös ravitsemus- ja majoitusalaa: Kun hotellien, ravintoloiden ja tapahtumatilojen lattiapintoja valitaan, nora systemsin kumilattiapäällysteiden kaltaisilla luonnollisilla materiaaleilla on kova kysyntä. nora-kumilattiapäällysteet tarjoavat lähes rajattomasti mahdollisuuksia ja yhdistelmiä, joilla voidaan luoda laadukkaita, kauniita pintoja, joiden toiminnalliset ominaisuudet – kuten akustiikka ja ergonomia – ovat erinomaisia tilojen viihtyisyydestä tinkimättä.

Kahvila - Kantolaukku - Concept with nora flooring

Kahvila - Kantolaukku - Concept with nora flooring

Soveltuvat tuotteet

noraplan® uni

Rubber flooring one-coloured.

noraplan®lona

Rubber flooring in a filigree design with contrasting colors and accents. Silk-matte surface with subtle texture and visual depth. 

norament 926 arago

Flat, direction-oriented relief structure with fine granules and modern marbling design for maximum demands. No two tiles are the same – each square meter is totally unique.

 

noraplan® unita

Rubber flooring with a varied combination of materials, comprising permanently resilient rubber and randomly dispersed granite chips, in two timeless design variations.

norament 926

Rubber flooring for extremely heavy traffic areas, with classical round pastille, one-coloured.

norament 926 grano

Rubber flooring for extremely heavy traffic areas, with hammerblow surface and a granular design rich in contrast.

 
Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin