nora vloerbedekking voor de gezondheidszorg voor ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen
Transition Line

Marktsegment

Gezondheidszorg vloerbedekking

Gezond worden en gezond blijven Als specialist in de gezondheidszorg biedt nora de ideale vloerbedekking die voldoet aan de hoge eisen van uiteenlopende zorginstellingen: vloerbedekking voor de gezondheidszorg moet voldoen aan hygiënische, medische en veiligheidsnormen.

nora vloerbedekking voor de gezondheidszorg voldoet aan de unieke functionele en esthetische eisen van zorginstellingen:

nora vloerbedekking voor de gezondheidszorg – ergonomisch en uiterst slipbestendig (tot R11)

Vanuit ergonomisch perspectief biedt nora vloerbedekking voor de gezondheidszorg een positieve bijdrage. Vanwege de duurzame eigenschappen van het rubber worden de gewrichten en rug ontzien, terwijl tegelijkertijd het sta en loopcomfort voor het verplegend personeel en de artsen wordt verhoogd. nora vloerbedekkingen voor de gezondheidszorg zijn rolstoelvriendelijk en slipbestendig slipbestendig (classificatie R9 tot R11).

nora vloerbedekking zijn onderscheiden met de Blauwe Engel (UZ120), waardoor ze bij uisttek geschikt zijn voor gevoelige ziekenhuis faciliteiten.

Een perfect systeem inclusief hygiënische wandaansluitingen

Het nora systeemconcept is bovendien uniek: hetzelfde dessin met meerdere functies. Planning eenvoudiger dan ooit! nora vloerbedekkingen voor de gezondheidszorg maken een functieoverschrijdend ontwerp met maximale creatieve vrijheid mogelijk. Dit omvat wandaansluitingen voor een beter hygiëne evenals inlegwerken voor het signaleren van gangen of zones.

Het systeemconcept van het product omvat ook een perfect ontworpen vloerinstallatie en gekwalificeerde vloerleggers. Hierdoor worden veilige en goede legresultaten voor aannemers en planners gegarandeerd.

Vloerbedekking voor gebruik in gevoelige zones in de gezondheidszorg

Meer dan tientallen jaren hebben talloze ziekenhuizen vertrouwd op nora rubber vloerbedekking voor de gezondheidszorg: of het nu druk bezochte entreegebieden betreft, Vlamvertragend volgens EN 13 501 voor bijv. gangen, vluchtroutes en trappenhuizen, of het gebruik in patiëntenkamers en koffiekamers waar de sfeer een positieve invloed heeft op het genezings- en herstelproces.

De ervaring en kennis van nora wordt ook gewaardeerd tijdens het ontwerpen van operatiekamers en IC-afdelingen. Als specialist op het gebied van vloerbedekking voor de gezondheidszorg biedt nora verschillende kwaliteiten voor de meer gevoelige zones, zoals elektrostatisch dissipatieve vloerbedekkingen en verschillende diktes ter bescherming van ondervloeren in gebieden die aan een hogere belasting worden blootgesteld.

Onafhankelijk of het röntgen, CT, MRI  of ruimtes voor fysiotherapiebetreft, het assortiment bevat radioactief decontamineerbare en schokabsorberende vloerbedekkingen om in deze speciale gebieden de optimale omstandigheden te creëren. nora vloerdebedekking garandeert een goede akoestiek in gemeenschappelijke ruimtes. De sigaretbestendigheid van nora vloerbedekkingen is een pluspunt, vooral in dagverblijven en psychiatrische inrichtingen (vlamvertragend volgens EN 13 501).

Meer veiligheid met nora gezondheidszorg vloerbedekking

Contacteer ons
Blijf op de hoogte
Vind nora op Linkedin
Naar het nieuws