transition line

Marknadssegment

Golv för transport

Golv för fordon måste alltid ha högsta fokus på säkerheten och uppfylla många olika bestämmelser: Brandskydd, halksäkerhet och andra egenskaper är viktiga. Golv för transport måste vara extremt motståndskraftiga samtidigt som de ska vara enkla att underhålla.

Säker transport med nora golvlösningar:

Golv för tåg och bussar

Personer reser många timmar varje dag för att komma till arbete, skolan, träffa vänner, handla eller besöka platser. Säkra golv i bussar och tåg har en avgörande betydelse för säkra resor. Därför måste nora transportgolv alltid ha högsta fokus på säkerheten. Att skydda passagerarna är en viktig designfaktor för våra golvbeläggningar. Några av de vanligaste skadorna orsakas av fall på grund av hala eller otillförlitliga ytor. Med nora speciella lösningar för "transportgolv" hjälper vi dig att minimera risken för att halka och falla i bussar, tåg, tunnelbanor, spårvagnar, rälsbussar, höghastighetståg och andra fordon. nora – säkrare golv för transport.

Golv för fartyg och offshore

Golv för fartyg, tankfartyg, kryssningsfartyg, arbetsbåtar och oljeriggar måste uppfylla de unika kraven för dessa komplexa områden. Säkerhetskrav och många olika bestämmelser som måste uppfyllas. Golvbeläggningarna måste vara extremt motståndskraftiga för att klara den intensiva trafiken och förhållandena i en marin miljö.

Godkända marina golvlösningar – IMO-golv och säkerhetskrav för transport

nora golv för transport möter gällande säkerhetskraven för brandskydd i lokal-, regional- och fjärrtrafik och på fartyg för att säkerställa passagerarnas säkerhet. nora transportgolvbeläggningar uppfyller de högsta kraven i internationella brandskyddsbestämmelser (SS-EN 45545, DIN 5510-2, BS 6853:1999, NF-F 16-101, NFPA 130, UIC 564-2/12 och IMO).

Designlösningar för transportgolv

nora inlägg för golv i bussar och tåg, samt på fartyg och båtar, kan vara mycket effektiva som signal- och vägledningssystem. nora golvtransportlösningar är några av de transportgolv som har längst hållbarhet och kan nu installeras på en bråkdel av tiden med det nya självhäftande nTx-systemet. Ta reda på mer om hur man minskar installationstiden avsevärt med den nya nTx-lösningen inom transportsektorn. 

Mer säkerhet inom transportsektorn med nora golv

Kontakta nora
Nyhetsbrev
nora på LinkedIn
Till nyheterna