01. maaliskuuta 2018 | Tuotteet

Uudistettu ja modernisoitu myyntimenestys

norament grano esittäytyy uudistetulla värivalikoimalla

Weinheim, helmikuussa 2018 – Noin 30 vuotta sitten lanseerattiin markkinoille nora systemsin kumipäällyste norament grano, joka on granulaattikuviollaan vakiinnuttanut paikkansa norament-valikoimassa. Lattioiden klassikon on myös seurattava aikaansa ja niinpä vuosien varrella valikoimaan on tehty jatkuvasti pieniä muutoksia. Nyt kumilattia esittäytyy uudistetulla ja modernilla väripaletilla sekä väreihin sovitetuilla granulaateilla, jotka vaikuttavat harmonisemmilta ja vähemmän toisistaan erottuvilta. 32 erilaista väriä kattava perusvalikoima tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän perusvärejä ja värein korostettuja granulaatteja. norament grano on erityisen suosittu ainutlaatuisen kulutuskestävyytensä ansiosta, jonka mahdollistaa äärimmäisen tiivis ja suljettu pinta. Tämän johdosta norament granoa käytetään maailmanlaajuisesti usein teollisuuslaitoksissa, mutta suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusten käyttäjät hyötyvät erinomaisesta kestävyydestä myös julkisissa rakennuksissa, oppilaitoksissa sekä terveydenhuollossa.

Löydä norament 926 grano

Lattia, joka täyttää korkeimmat vaatimukset

”norament granoa käytetään erityisesti alueilla, joihin kohdistuu kovaa kuormitusta - olipa se sitten ihmisten tai koneiden aiheuttamaa - ja se on ollut jo useiden vuosien ajan norament-valikoiman myydyin päällyste”, kertoo tuotepäällikkö Simon Rau. Mutta kestävä myyntimenestys on paljon enemmän, kuin vain yksittäinen tuote. ”norament granon taustalla on kokonainen tuotevalikoima, joka mahdollistaa erilaisten toiminta- ja käyttöalueiden kattamisen saman designin avulla,” jatkaa Rau. Niinpä klassisella vasaraniskupinnalla varustettu norament grano on saatavissa esimerkiksi sähköstaattista virtaa purkavana mallina, mutta myös varustettuna erityisellä liukumista estävällä carrè-pinnalla. Laajaa valikoimaa täydentävät muun muassa porraspäällysteet, sopivat jalkalistat ja askelman reunalistat. Granulaattien sirottelun ansiosta pöly ja lika ovat tuskin havaittavissa, joten lattia näyttää huolitellulta myös silloin, kun se altistuu kovalle kuormitukselle.


Raikkaat värit täydentävät neutraaleja värisävyjä

norament granon kaltaista myyntimenestystä testataan nora systemsillä yhä uudelleen, koska sitä halutaan mukauttaa nykyisten markkinoiden vaatimuksia vastaavaksi. ”Olemme huomanneet, että osa väreistä ei enää vastaa asiakkaiden nykyisiä toiveita, ja että granulaattikuvioita voisi myös muokata”, sanoo Rau. Tähän havaintoon perustuen uudistettiin väripaletti perusteellisesti yhdessä noin 40 eurooppalaisen ja pohjoisamerikkalaisen suunnittelijan ja arkkitehdin kanssa. Värivalikoima vaihtelee viileistä, rauhoittavan neutraaleista väreistä voimakkaisiin, eloisiin sävyihin, joita on helppo yhdistellä ja jotka luovat miellyttävän tunnelman. ”Asiakkaiden maku ei ole kuitenkaan muuttunut vuosien varrella. Harmaan sävyt ovat olleet suosittuja norament 926 granon lanseerauksesta lähtien ja ne todennäköisesti jatkavat kärjessä edelleen”, kertoo Rau. Tuotepäällikkö odottaa myös uusien sinisen sävyjen nousevan tulevaisuudessa myydyimpien joukkoon.

Kuten kaikki nora-lattiapäällysteet, myös norament grano on erittäin vähäpäästöinen ja takaa terveellisen sisäilman. Tiivis pinnan rakenne mahdollistaa helpon puhdistuksen ja tarjoaa siten hygieenisesti moitteettoman pinnan. Edistykselliset äänenvaimennusominaisuudet, optimaalinen seisonta- ja kävelymukavuus sekä hyvä liukastumisen esto pitävät lisäksi huolen miellyttävästä tunnelmasta.

Monipuolisuus ja jatkuva, johdonmukainen kehitys tekevät norament-valikoiman klassikosta menestyksen. Tuotepäällikkö Rau on varma, että norament grano jatkaa myös tulevaisuudessa erittäin menestyksekkäästi.*

* Tekstiä voi käyttää vapaasti. Kuvien julkaiseminen nora systems GmbH:n lehdistötiedotteiden yhteydessä on maksutonta, jos lähde mainitaan. Tekijänoikeustiedot löytyvät valikosta Kuvan ominaisuudet >> Tiedot. Käyttö mainontatarkoituksiin ei ole sallittua. Pyydämme näytekopiota.


Tietoja nora systemsistä

nora by Interface on Interface, Inc:n kaupallinen kumilattiapäällystemerkki, jota on valmistettu Saksassa yli 70 vuotta. nora premium -kumi auttaa tekemään työympäristöstä entistä terveellisemmän, turvallisemman ja tehokkaamman. Tuotteita on helppo ylläpitää, ne vaimentavat askelääniä ja tuntuvat miellyttäviltä jalan alla.

Interface, Inc. on hiilineutraaleihin lattialaattoihin ja joustaviin lattiapäällysteisiin erikoistunut monikansallinen yritys. Sen tuotevalikoimaan lukeutuvat luksusvinyylilaatat (LVT) ja nora®-kumilattiapäällysteet. Autamme asiakkaitamme tekemään sisätiloistaan terveellisempiä, tuottavampia, luovempia ja ympäristöystävällisempiä. Climate Take Back™ -toiminta-ajatuksemme kannustaa asiakkaitamme toimimaan kanssamme ympäristöä ja ilmastoa suojelevalla tavalla.

Saat lisätietoja Interfacesta osoitteista interface.com ja blog.interface.com, nora-tuotemerkistämme osoitteesta nora.com, ja FLOR®-tuotemerkistämme osoitteesta FLOR.com.

Seuraa meitä: Twitter, YouTube, Facebook, Pinterest, LinkedIn, Instagram ja Vimeo.

Yhteystiedot nora
Pysy ajan tasalla
nora on LinkedIn
Uutisiin