18. oktober 2022 | Tyskland | Produkter

Interface præsenterer gummi-gulvproduktet noraplan convia

Nyt produkt med granulatdesign i klassiske nuancer til overkommelige priser

Weinheim, november 2022 – Interface®, en verdensomspændende virksomhed inden for gulvbelægning til erhvervslivet og global leder inden for bæredygtighed, løfter i dag sløret for sit seneste gummi-gulvprodukt i serien nora® by Interface med navnet noraplan® convia. noraplan convia er opstået ud af ønsket om at skabe æstetisk tiltalende, funktionelle rum til arbejde og læring og tilbyder fantastisk funktionalitet og holdbarhed, der passer til forskellige projektbudgetter.

Designmuligheder

noraplan convia har en standardpalet med 20 klassiske og neutrale nuancer, herunder grå, beige, afdæmpede blå og grønne nuancer samt terrakotta. Hver grundfarve forekommer i fem spredte farvegranulater, hvilket giver gulvpladen en unik, naturinspireret dybde. Produktet fås også med otte kontrastfarver i nuancer af gul, lilla, grøn, blå og rød for at give designere ekstra valgmuligheder i forbindelse med vejvisning og tilpasning af rum. Når noraplan convia kombineres med Interface-tæppefliser, andre nora gummigulve eller luksusvinylfliser, tilbyder gulvproduktet prisbillige designmuligheder, der kan gøre et rum unikt.

Stemning med gummi-gulvbelægningen noraplan convia

"Stor værdi behøver ikke at komme på bekostning af langtidsholdbart design, produktkvalitet eller planeten," forklarer Katja Selberdinger, chef for produktdesign hos nora by Interface. "noraplan convia er et funktionelt produkt, som kan bruges i områder med meget trafik og er uafhængigt verificeret som CO₂-neutralt, så det understøtter bygningscertificeringer som LEED og BREEAM."

Ligesom alle andre nora gulvbelægninger er noraplan convia ergonomisk, skridsikker og nem at vedligeholde og holde ren. Produkterne er også fri for PVC og ftalatblødgørere. noraplan convia er certificeret CO₂-neutral gennem Interface Carbon Neutral Floors™-programmet uden ekstra omkostninger for kunderne. Gummifabrikken i Weinheim arbejder løbende på at forhindre eller reducere CO₂-udledningen og dermed yderligere reducere sit eget CO₂-aftryk. Virksomheden udligner frivilligt de emissioner, der trods alt er uundgåelige.

Få mere at vide om noraplan convia og hele sortimentet af gummi-gulvprodukter i serien nora® by Interface på www.nora.com/global/en/products/noraplan-convia-plus-accent.


Foto:
Stort billede og 1-4: © Elmar Witt/Mirko Müller,
5-8: © Elmar Witt

Detailbillede: noraplan convia gulvbelægning i blå med et rødt bord

Gang med den CO₂-neutrale gummi-gulvbelægning noraplan convia

Detailbillede: Afdæmpet farvespil i noraplan convia, en funktionel og holdbar gulvbelægning

Atmosfære med noraplan convia gulvbelægning

Kollage: noraplan convia gulvbelægning i kombination med andre materialer

Kollage: noraplan convia gulvbelægning i kombination med andre materialer

Kollage: noraplan convia gulvbelægning i kombination med andre materialer

* Teksten kan frit anvendes. Offentliggørelse af billeder i forbindelse med pressemeddelelser fra nora systems GmbH er gratis, hvis kilden angives. Oplysninger om ophavsret findes under Image Properties >> Details. Brug til reklameformål er ikke tilladt. Vi beder jer fremsende et prøveeksemplar.


Om nora systems

nora by Interface er et kommercielt varemærke inden for gummi-gulvbelægninger tilhørende Interface, Inc. Der er blevet fremstillet nora gummi-gulvbelægninger af højeste kvalitet i Tyskland i mere end 70 år. Disse bæredygtige gulvbelægninger er nemme at vedligeholde, reducerer støj og forøger trædekomforten og fremmer derved optimale driftsforhold og styrker effektiviteten, sundheden, sikkerheden og velværet.

Interface, Inc. er en global producent af gulvbelægninger, der specialiserer sig i CO₂-neutrale tæppefliser og elastiske gulvbelægninger, herunder luksusvinylfliser og nora® gummi-gulvbelægninger. Vi hjælper vores kunder med at skabe højtydende interiører, der ikke kun fremmer velvære, produktivitet og kreativitet, men også vores planets bæredygtighed. Vi inviterer dig til at slutte dig til vores mission, Climate Take Back™, hvor vi forpligter os til at drive virksomhed på en måde, der er med til at genoprette planeten og skabe et klima, der er befordrende for liv.

Få mere at vide om Interface på interface.com og blog.interface.com og om vores varemærke nora på nora.com.

Følg os på Twitter, YouTube, Facebook, Pinterest, LinkedIn og Instagram.

Kontakt til nora
Holde sig informeret
nora på LinkedIn
til nyhederne