nora vloerbedekking voor bussen, spoorwegvoertuigen, schepen (IMO) en offshore
transition line

Marktsegment

Vloerbekleding voor transport

Vloerbekledingen voor transport moeten altijd de veiligheid voorop stellen. Vloerbekleding voor transport moet aan een breed scala aan voorschriften voldoen: Brandbeveiliging, anti-slip en andere eigenschappen zijn cruciaal. Vloerbekledingen voor transport moeten uiterst slijtvast zijn en tegelijkertijd gemakkelijk te onderhouden.

Veiliger transport met nora vloerbekledingsoplossingen:

Vloerbekledingen voor spoorwegvoertuigen en bussen

Mensen zijn dagelijks vele uren onderweg, op weg naar het werk of school, om vrienden te ontmoeten, te winkelen of om evenementen te bezoeken. Veilige vloerbekledingen in bussen en treinen spelen een belangrijke rol bij het veilig reizen. Dit is waarom nora vloerbekledingen voor transport altijd de veiligheid voorop zet. De bescherming van passagiers is een belangrijke ontwerpfactor van onze vloerbekledingen. Een aantal van de meest voorkomende incidenten zijn het gevolg van uitglijden op onbetrouwbare oppervlakken. Met de nora speciale vloeroplossingen voor transport wordt ondersteuning geboden om het risico op uitglijden en vallen in bussen, treinen, metro's, trams, light rail, hogesnelheidstreinen en andere voertuigen te minimaliseren. nora – de veiligere vloerbekleding voor transport.

Vloerbekledingen voor schepen en offshore

Vloerbekledingen voor schepen, tankers, cruiseschepen, veerboten, werkboten en olieplatformen moeten voldoen aan de unieke eisen van deze complexe gebieden. Veiligheidseisen en een breed scala aan verschillende voorschriften moeten worden nageleefd. Vloerbekledingen voor transport moeten uiterst bestand zijn tegen intensief verkeer en de omstandigheden van een zeeomgeving.

Goedgekeurde vloeroplossingen voor de scheepvaart – IMO-vloerbekledingen en veiligheidseisen voor transport

nora vloerbekledingen voor transport voldoen aan de relevante veiligheidseisen voor brandbeveiliging voor lokaal, regionaal en langeafstandsverkeer en op schepen om de veiligheid van passagiers te waarborgen. nora vloerbekledingen voor transport voldoen aan de hoogste eisen van alle internationale regels op het gebied van brandbeveiliging (EN 45545, DIN 5510-2, BS 6853:1999, NF-F 16-101, NFPA 130, UIC 564-2/12 en IMO).

Oplossingen voor transportvloeren

nora inlegwerken voor vloeren in bussen en treinen, evenals voor schepen en boten kunnen uiterst effectief zijn als markering of routebegeleidingssystemen. nora vloerbekledingsoplossingen voor transport behoren tot de meest duurzame vloerbekledingen binnen de transportsector en kunnen nu in een fractie van tijd worden geinstalleerd met het nieuwe zelfklevende nTx-systeemKom meer te weten over hoe de installatietijd aanzienlijk verminderd kan worden met de nieuwe nTx-technologie vloeroplossingen voor transport.

Meer veiligheid in transport met nora vloerbekleding

Contacteer ons
Blijf op de hoogte
Vind nora op Linkedin
Naar het nieuws