nora vloerbedekking voor openbare gebouwen zoals musea, bibliotheken, luchthavens, stations, arena's
Divider Line

Marktsegment

Vloerbekleding voor openbare gebouwen

In openbare gebouwen is de functionaliteit in harmonie met een esthetisch ontwerp. Voor vloerbekledingen in openbare gebouwen zijn duurzaamheid, comfort, ergonomie en gemakkelijk onderhoud of reiniging essentieel. Uiteraard zijn ook aantrekkelijke dessins en eigenschappen, zoals een goede binnenluchtkwaliteit van belang bij het kiezen van een geschikte vloerbekleding voor een openbaar gebouw.

Meer veiligheid in openbare gebouwen met nora vloeroplossingen

Een vloerbekleding in openbare gebouwen moet veelzijdig zijn. Afhankelijk van de toepassing, dient een vloerbekleding in een openbaar gebouw aan diverse eisen te voldoen. Zo moeten bijvoorbeeld intensief gebruikte vloerbekledingen van luchthavens, stations of stadions (arena’s), waar dagelijks honderden mensen lopen, uiterst slijtvast zijn om een onaantrekkelijke routepatroon of beschadigingen te voorkomen. Een vloerbekleding in stations of luchthavens moet in het bijzonder gemakkelijk qua onderhoud en reiniging, terwijl in openbare gebouwen zoals musea, bibliothekenkantoren of scholen het een bijdrage moet leveren aan een gezonde binnenluchtkwaliteit en tegelijkertijd geluid absorberen zodat bezoekers zich beter kunnen concentreren. Een anti-slip vloerbekleding voor openbare gebouwen dient met grote zorgvuldigheid, met aandacht voor de juiste specificaties  geselecteerd te worden.

nora vloerbekledingen voor openbare gebouwen zijn economisch en helpen uitvaltijden te voorkomen. Geen speciale coatings of complexe renovatiewerkzaamheden hoeven uitgevoerd te worden, want nora rubber vloerbekledingen gaan tientallen jaren mee. Deze duurzaamheid maakt nora vloerbekledingen bij uitstek geschikt voor toepassingen in politiebureaus, brandweerkazernes, rechtbankenoverheidskantorenmusea, galerijen en andere openbare gebouwen.

nora vloerbekledingen voor openbare gebouwen bieden een brede keuze aan functies en verschillende dessins. Individuele inlegwerken bieden vele opties voor het markeren van zones binnen algemene verkeersruimtes. nora inlegwerk voor vloerbekleding in openbare gebouwen kunnen ook worden gebruikt als wegmarkering en routebegeleiding. Vanwege het gesloten oppervlak en de maatvastheid kunnen de nora vloerbekledingen en inlegwerken zonder voegen worden geïnstalleerd. Ander gebieden zoals kantoren en ontvangstruimtes kunnen worden voorzien van op maat gemaakte logo's en symbolen.

Meer veiligheid met nora vloerbekleding voor openbare gebouwen

Contacteer ons
Blijf op de hoogte
Vind nora op Linkedin
Naar het nieuws