18. oktober 2022 | Tyskland | Produkter

Interface lanserer noraplan convia gummigulvprodukt

Nytt produkt med klassiske toner med granulatdesign til rimelige priser

Weinheim, november 2022 - Interface®, et verdensomspennende selskap innen kommersielle gulvbelegg og global leder innen bærekraft, lanserer i dag sitt nyeste nora® by Interface gummigulvprodukt, noraplan® convia. noraplan convia er skapt ut fra et ønske om å skape estetisk tiltalende, funksjonelle rom å arbeide og lære i, og tilbyr god funksjonalitet og holdbarhet som passer til en rekke prosjektbudsjetter.

Designalternativer

noraplan convia har en standardpalett med 20 klassiske og nøytrale toner, inkludert grå, beige, dempede blå og grønne, og en terrakotta. Hver grunnfarge har fem spredte fargegranulater som gir gulvplaten en unik, naturinspirert dybde. Produktet tilbyr også åtte aksentfarger i gult, lilla, grønt, blått og rødt for å gi designerne ekstra valg når de vurderer veivisning eller romtilpasning. Når noraplan convia brukes sammen med Interface teppeflis, andre nora gummigulv eller luksusvinylfliser (LVT), tilbyr den rimelige designalternativer som gjør rommet unikt.

Atmosfære med noraplan convia gummigulvbelegg

«God verdi trenger ikke å gå på bekostning av varig design, produktkvalitet eller planeten», forklarer Katja Selberdinger, leder for produktdesign hos nora by Interface. «noraplan convia er funksjonell, kan brukes i områder med stor trafikk og er uavhengig verifisert karbonnøytral for å støtte bygningssertifisering, inkludert LEED og BREEAM».

Som alle nora gulvbelegg er noraplan convia ergonomisk, sklisikkert og lett å vedlikeholde og å holde rent. Produktene inneholder ikke PVC eller ftalatmyknere. noraplan convia er sertifisert karbonnøytral gjennom Interface Carbon Neutral Floors™-programmet, uten ekstra kostnad for kundene. Gummifabrikken i Weinheim arbeider kontinuerlig for å unngå eller redusere CO₂-utslippene og dermed ytterligere redusere sitt eget CO₂-avtrykk. Selskapet kompenserer frivillig for de utslippene som fortsatt er uunngåelige.

For å lære mer om noraplan convia og hele utvalget av nora® by Interface gummigulvprodukter, besøk www.nora.com/global/en/products/noraplan-convia-plus-accent.


Foto:
Stort bilde og 1-4: © Elmar Witt/Mirko Müller,
5-8: © Elmar Witt

Detaljfoto: noraplan convia gulvbelegg i blått med et rødt bord

korridor med noraplan convia karbonnøytrale gummigulv

detaljfoto: lett lek på noraplan convia, et funksjonelt og slitesterkt gulv

atmosfære med noraplan convia gulvbelegg

Kollasj: noraplan convia gulvbelegg i kombinasjon med andre materialer

Kollasj: noraplan convia gulvbelegg i kombinasjon med andre materialer

Kollasj: noraplan convia gulvbelegg i kombinasjon med andre materialer

* Teksten kan brukes fritt. Publisering av bilder i forbindelse med pressemeldinger fra nora systems GmbH er gratis hvis man oppgir kilden. Opphavsretten finner du under Bildeegenskaper >> Detaljer. Bruk til reklameformål er ikke tillatt. Vi ber om en prøveeksemplar.


Om nora systems

nora by Interface er det kommersielle gummigulv- varemerket til Interface, Inc. nora premium er produsert i Tyskland i mer enn 70 år, og støtter drift, effektivitet, helse, sikkerhet og velvære med bærekraftige gulv som letter vedlikehold, absorberer støy, og gir ekstra komfort under føttene.

Interface, Inc. er et globalt gulvbelegg-selskap som spesialiserer seg på karbonnøytrale teppefliser og elastiske gulv, inkludert luksusvinylfliser (LVT) og nora® gummigulv. Vi hjelper kundene våre med å skape høy-ytelses interiørområder som støtter velvære, produktivitet, og kreativitet, så vel som planetens bærekraftighet. Vår misjon, Climate Take Back™, inviterer deg til å være med oss mens vi forplikter oss til å operere på en måte som støtter planetens egen evne til gjenskapelse og gir et livskraftig klima.

Lær mer om Interface på interface.com og blog.interface.com, vårt nora brand på nora.com.

Følg oss på Twitter,  YouTube,  Facebook,  Pinterest,  LinkedIn,  Instagram.

Kontakt til nora
bli informert
til nyhetene
nora på LinkedIn