18. oktober 2022 | Duitsland | Producten

Interface onthult nieuwe noraplan® convia rubber vloerbekleding

De nieuwe kleurenreeks wordt gekenmerkt door klassieke tinten met granulaatdesign tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Weinheim, november 2022  - Interface®, een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van commerciële vloerbekleding en wereldleider op het gebied van duurzaamheid, onthult vandaag zijn nieuwste nora® by Interface rubber vloerbekleding, noraplan® convia. noraplan® convia is ontstaan vanuit de wens om esthetisch aantrekkelijke, functionele ruimtes te creëren om in te werken en te leren. Het biedt een geweldige functionaliteit en hoge mate van duurzaamheid toepasbaar in verschillende projecten.

Designopties

noraplan® convia heeft een standaardpalet van 20 klassieke en neutrale tinten, waaronder grijs, beige en rustige blauw- en groentinten en terracotta. Elke basiskleur bestaat uit vijf verschillende granulaten geïnspireerd door de natuur die het vloeroppervlak tot leven brengt en voor visuele diepte zorgt. Het product biedt ook acht accentkleuren in geel, paars, groen, blauw en rood om designers specifieke gebieden te laten benadrukken en inlegwerken toe te voegen om de oriëntatie voor bezoekers te verbeteren. In combinatie met Interface-tapijttegels, andere nora rubber vloerbekledingen of luxe vinyltegels (LVT), biedt noraplan convia betaalbare ontwerpopties om een ruimte uniek te maken.

Ambiance met noraplan® convia rubber vloerbekleding

"De waarde hoeft niet ten koste te gaan van duurzaam design, productkwaliteit of de planeet", legt Katja Selberdinger uit, Head of Product Design bij nora by Interface. "noraplan® convia is functioneel, kan worden gebruikt in ruimtes die intensief worden gebruikt en is onafhankelijk geverifieerd CO2-neutraal ter ondersteuning van gebouwcertificeringen zoals LEED en BREEAM".

Net als alle nora vloerbekledingen is noraplan® convia ergonomisch, slipbestendig en eenvoudig te onderhouden en schoon te houden. De producten zijn ook vrij van PVC- en ftalaten-weekmakers. noraplan® convia is gecertificeerd CO2-neutraal via het Interface Carbon Neutral Floors™-programma, zonder bijkomende kosten voor klanten. De rubberfabriek in Weinheim werkt voortdurend aan het voorkomen of verminderen van de CO₂-uitstoot om zo de eigen CO₂-voetafdruk verder te verlagen. Het bedrijf compenseert vrijwillig de uitstoot die nu nog onvermijdelijk is.

Ga voor meer informatie over noraplan® convia en het volledige assortiment van nora® by Interface rubber vloerbekledingen naar www.nora.com/global/en/products/noraplan-convia-plus-accent.


Foto's:
Grote afbeelding en 1 - 4: © Elmar Witt/Mirko Müller,
5 - 8: © Elmar Witt

Detailfoto: noraplan<sup>®</sup> convia blauwe vloerbedekking met daarop een rode desk

hal met noraplan<sup>®</sup> convia CO2-neutrale rubber vloerbedekking

detailfoto: lichtspel op noraplan<sup>®</sup> convia, een functionele en belastbare vloerbedekking

ambiance met noraplan<sup>®</sup> convia vloerbedekking

Collage: noraplan<sup>®</sup> convia vloerbedekking in combinatie met andere vloerbedekking

Collage: noraplan<sup>®</sup> convia vloerbedekking in combinatie met andere vloerbedekking

Collage: noraplan<sup>®</sup> convia vloerbedekking in combinatie met andere vloerbedekking

* De tekst kan vrij worden gebruikt. Publicatie van afbeeldingen gerelateerd aan persberichten van nora systems GmbH is gratis indien de bron wordt genoemd. De copyrightinformatie voor de foto's is te vinden onder Afbeelding Eigenschappen > > Details. Het gebruik voor reclamedoeleinden is niet toegestaan. Wij vragen om een bewijsexemplaar.


Over nora systems

nora by Interface is het commerciële merk voor rubber vloeren van Interface Inc. nora premium rubber wordt al meer dan 70 jaar in Duitsland geproduceerd en helpt de bedrijfsvoering, gezondheid, veiligheid en welzijn te ondersteunen met duurzame vloeren die het onderhoud vergemakkelijken, het geluid verminderen en zorgen voor extra comfort op de grond.

Interface Inc. is een internationale vloerenfabrikant, gespecialiseerd in CO2-neutrale tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder luxe vinyltegels (LVT) en nora® rubber vloeren. Wij helpen onze klanten bij het creëren van hoog presterende interne ruimtes die zowel het welzijn, de productiviteit als de creativiteit ondersteunen, maar ook de duurzaamheid van de aarde. Onze missie, Climate Take Back™ nodigt u uit om met ons samen te werken op een manier die een herstellende bijdrage levert aan de planeet en een klimaat creëert dat geschikt is om in te leven.

Lees meer over Interface op interface.com en blog.interface.com, ons merk nora op nora.com.

Volg ons op Twitter,  YouTube, Facebook, Pinterest,  LinkedIn, Instagram.

Contacteer ons
Blijf op de hoogte
Vind nora op Linkedin
Naar het nieuws